ketron x1 derlediklerim

Cevap: ketron x1 derlediklerim

16 tr a bendeki gerekli tüm ritimler var + kendi yazdığım ritimlerde var demoyu izle abi batı tarzı bateri ağırlıklı

izledim eline sağlık keman ve yaylılar çok güzel elektro nasıl

bi kaç tane var elektro lesli vardı söktüm 4telli ve elektro var ama kullanmıyorum yanımda bağlamacım var ya ondan dolayı yakında 1/2 gün içinde korg pa 1x serisine döneceğim

gördüm ben diğer ini izlemişim onuda izledim yaylı çalmışsın senin setin ritm ve program usv lerini yollayabilirmisin

ne demek abi yollayayım hatta burda paylaşıma sunayım her kes faydalansın macitvega nickimi banladılar o yüzden pek girmiyordum pa800 denemek istiyorum pa1x deneyeceğim gönlüm pa1x ten yana pa800 yarın alacağım sonra pa1x bulursam takas edeceğim

inşallah hayırlı olsun şimdiden burada yayınlarsan daha iyi olur arkadaşlarımızda faydalanırlar

ketrona elveda inşallah sounda alışırız bakalım yarın ketronx1 macit set geliyor bilginize

Macit abi bence ketrona veda etme. Al kendine temiz xd9 plus4 yola ketronla devam et bence şimdilik.

pa800 sarmadı beni ketrondaki tat yok takas düşünen varsa ketron xd9 plus4 ile takas edebilirim