Ketron XD9 aldım izlenimlerim...

Cevap: Ketron XD9 aldım izlenimlerim...

yeğenim gookhn kim bu gonzales naıl ulaşabilirim telefonu yazarsan sevinirim ne kadar bu usb emulatör taktırmak istiyorm kaç para dır şu mehmet amcana yadımcı olursan sevinirim. beni arayabilirsin cep,05354683279.m ben küçükçemece /kanaryada oturuyorm .teşekkürler.

Sevgili dostlarım , pa800 e imrenerek bakanlar , pa500 ün yanından bile geçmeyip pa 600qt yi bekleyenler veya Hemen gideyim bir BK5 veya or 700 v2 yi satıp a 2000v2 alayım diyenler .Durun , önce bir sakin olun temiz bir xd9 bulun alın.kaybecedek bir şşeyiniz yok.Ben burda yamahanın korgun kalemşörü değilim.alete 2500 euro verip 10 gun sonra kafadan 1000 tl ziyan edenlerin kalemşörüyüm.

yeğenim gookhn kim bu gonzales naıl ulaşabilirim telefonu yazarsan sevinirim ne kadar bu usb emulatör taktırmak istiyorm kaç para dır şu mehmet amcana yadımcı olursan sevinirim. beni arayabilirsin cep,05354683279.m ben küçükçemece /kanaryada oturuyorm .teşekkürler.

Ben size yardımcı olayım hocam, ketron için mi istiyorsunuz usb disket ? elimde mevcut şu anda.

murat abi bende ketron var yine hattimda tum numaralar silindi bana bi cagri at goruselim

Birde şunu sormak istiyorum. Usb den bilgisayara bağlanan harici floppy ler var. Ucuz bir çözüm olarak kullanılabilir. Böyle bir sürücü alsam sorun yaşarmıyım acaba bilgisi olan varmı? Bilgisayarın tanıması vs. açısından soruyorum. Birde bu durumda disketleri org üzerindemi formatlamam gerekiyor ve disket kullanımıyla ilgili başka detaylar varmı?
Bu arada gözümden kaçmış, hoşbulduk arkadaşlar. Bende görüldüğü üzere ketron ailesine katılmaktan son derece memnunum.

Arkadaşım bilgisayara hariçden bağlanan disket sürücüleri gayet tabi kullanabilirsin,yapacağın işlem çok basit sadece usb girişine disket sürücünün kablosunu takıyorsun o kadar biraz bekliyorsun sistem otomatikman disket sürücüsü olarak tanıyor.Disketleri orgun üzerinde formatlaman gerekmez,disket sürücüde formatlayabilirsin.Bir ara bendede Ketron sx3000 vardı,o zaman 150 TL verip usb emülatör almıştım ancak bir türlü kullanamadım,gerisingeriye disket sürücü taktım.Bulunduğun yerde eğer disket bulamazsan sana yardımcı olurum,Kutusu yani 10 adedini sana 6 TL.den gönderebilirim.kolay gelsin

Bende teşekkür butonu görünmüyor arkadaşlar. Buradan teşekkür edeyim. Yarın ilk iş bir floppy almak. 50 TL piyasada. Disket nereden bulunur, vatan bilgisayar vs. marketlere varmı acaba.

arkadaşım eğer bir flopy yani disket sürücü için 50 TL.istedilerse çok para istemişler,Ben hem bilgisayarım hemde orgum için bir ara yedek olarak disket sürücüler almıştım 5-6 tane elimde var hepsi ambalajında hiç kullanılmamış sana 25 TL.den gönderebilirim eğer istersen,diskete gelince artık disket olayı bittiği için çoğu mağazada bulamazsın,ancak kıyıda köşede kalmış dükkanlarda bulabilirsin,eğer disket istersen bende yedek olarak aldığım hiç kutusu açılmamış disketler var,kutusunu 6.TL.den gönderebilirim kaç kutu istersen,saygılar kolay gelsin

murat abi bende ketron var yine hattimda tum numaralar silindi bana bi cagri at goruselim

Ali mesajını yeni gördüm yarın müsait olunca ararım seni. xd9 un hayırlı olsun..

Bu arada xd9 a usb emülatör taktım fakat, alete uyum sağlamadı, buton falan takılması lazım mış. Alırken Hiko nikli arkadaştan xd9 olduğunu belirtin, butonu takılsın, öyle alın. Bence hiç pratik değil, baya uğraştırıyor, En iyi usb flopy cihazı alıp yine disketle, orga ritim ve ses atmak....

Karaca ben alıyım 2 kutu hocam

hayırlı olsun iyi seçim yapmışsın. usb emülatör ketronun orjinal ürettiği bile var. ketron.it sitesinde var . muhtemelen tunel müziktede vardır. sistemnk dada var. yani sağa sola bakınmayın buralardan sorun işiniz sağlam olsun

Merhaba ketrona takılacak usb emülatörden birazda ben bahsedeyim.Şöyleki usb emülatörlerin bazısı ketrona uyuyor.Buraya kadar herşey normal yani ritimlerinizi ketrona yükleyebiliyorsunuz.Fakat diyelimki yüklediğiniz ritimlerde ayarlarınızı ses düzenlemelerinizi vs yaptınız:Bunları yedeklemek istiyorsunuz ne yapıyorsunuz usb ye yedekliyorsunuz.Daha sonra klavyedinizdeki usb yedeğinizi kaybolmasın diye Bilgisayarınıza atın işte sorun burda başlıyor.Bilgisayarınız dosyayı tanımıyor.İçine girip açamıyorsunuz.Neden çünkü kullandığınız sürücü windows xp uyumlu yani windows 7 tabanlı değil.İşte sonradan takılan usb sürücülerinde bu tür problemler olmaktadır.Bu bilgileri SX3000 kullanan arkadaşım usb sürücü taktırmıştı.Bu problemi yaşayıp tekrar eski flopyy sürücüsünü geri taktırdı.Bana bunları anlattı sizlerlede paylaşmak istedim.Bilginize selamlar saygılar.