Ketron xd9 plus3 demo

• Konbuyu başlatan islam01
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 14
  • Görünümler : 5K

islam01

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Ketron xd9 plus4
Ketron xd9 plus aldım. Orgu 1 aydır kullanıyorum. Evde yaptığım bir demoyu sizinle paylaşmak istedim. Sesler gerçekten doğal ve ritimler çok dolgun. Pa800 alacaktım vazgeçtim ketron aldım çünkü korgdaki sesler ketron gibi doğal değil.

Ekli dosyalar

• Halk.rar
    1.1 MB · Görünümler: 294
Cevap: Ketron xd9 plus3 demo

çok güzel olmuş eline sağlık tercihin doğru org konusunda, başarılar.
çaldığın parçanın adı nedir güzel parçaymış.

Moderatör tarafında düzenlendi:

hayırlı olsun hem kaliteli hemde ucuz bir alet pa800 e bir sürü para verip remi veya boardı yanınca ağlamaktansa iyi bir karar vermişsin soundu pa80 den daha doğal

eline sağlık güzel bir deneme olmuş sesler bir harika ketronda ..

ketrondaki sesleri olduğu gibi kullanabilirsin . ama çok sözü edilen bir marka da ise seslerin arkasına bass enstruman ekleyerek dolgun ve tok yapılır .. ketronda gerek yok ..

çok güzel olmuş eline sağlık tercihin doğru org konusunda, başarılar.
çaldığın parçanın adı nedir güzel parçaymış.

Parçanın ismi "Yollarına kar mı yağdı".

hayırlı olsun hem kaliteli hemde ucuz bir alet pa800 e bir sürü para verip remi veya boardı yanınca ağlamaktansa iyi bir karar vermişsin soundu pa80 den daha doğal

3400 tl lik Pa800 de kuru saz, mey vb. sesler xd9 gibi doğal çıkmıyor.Ketronda yenlikler yaygın olsaydı, yeni setler çıksaydı fiyatları kolay kolay düşmezdi ama işte maalesef dispiritör ürünün gelişmesi için uğraşmıyor.Ben ketrondan çok memnunum iyi ki pa800 almamışım diye dua ediyorum. Dediğin gibi, pa800 parçaları çinde üretiliyor çok arıza veriyor.

valla arkadaşlar ben kendi görüşüü söylemiştim sağlamlık yönünden gem ketron tank gibidir yamaha yumuşak pa larda zaten dandik tercih sizin ketronu toyota corollaya benzetiyorum sağlam sorun yaratmayan arac gibi bizim arkadaşta reno megan vardı 2008 model bi gün kaza yaptı tamponu çatlattı ama bu kadar hafif kazanın faturasına bvakın sensorler air bag ve tüm elektronik malzeme tamponda yani arac dünya masraf çıkarmasına ragmen randıman alamadı ne yapmak lazım zaten piyasa kötü uygun fiyata ne alabilirim demeniz lazım a1000 uygun ama resmen oyuncak gibi soundlar pa lar pahalı soundları idare eder pa800 güzel ama o paraya millet öküz alır yada araba biz müzisyenler için en ideal orglar belli ketron serisi x1 xd9 sx3000 yada pa1x te güzel audyada güzel ama işte gücüne göre ki bu zamanda alınacak en uygun kullanımı kolay klavye x1 ve xd9 dur orta kalite pa1x iyi kalite audya tyros 2/3 leri bilmiyorum ama güzel diyorlar birde anlamayanlar için diyorum pa55 ile xd9 yan yana bakın kapalı iken tuşlarda elinizi gezdirin kalite ortada sound olarak cihazdaki sound çok önemli mesela adam piyasa vahdesi kullanıyor diyorki ketron aldım aldığıma alacağıma pişman oldum ya kardeşim bi ritim yazsana şuan özel ritim yazanlar paylaşmıyor ki paylaşsa piyasa alt üst olur isim vermek istemiyorum ama piyasada güzel ritimlerde var size diyeceğim seçim yaparken iyi yapın ben klavyemi satmak için değil ekmek yemek için alıyorum piyasa sorun olmaz mesela gem genesys düşünüyorum dinledim harika bi cihaz bana piyasa lazım değil bana ekmek yedirecek alet lazım
bir gün nk yı aradım abi dedim durumum çok kötü bana çooook uygun bi klavye lazım dedi var şu fiyata ama alette ekran çizik şuyu var buyu var kabul ettim fişyatı çok uygundu aldım allah razı olsun nk dan o haşat olmuş ketron x1 den bile 6 ay ekmek yedim o klavye bana 131 aldı 6 ay ev kiramı yakacağımı ödedi gıdamı karşıladı daha ne diim :)
sizde hesap yapın ya ben pa800 aldım 3600 e filan günde ne getiriyor deyin barda çalışan arkadaşlar bilirsiniz ne çalarsan çal 80tl yömiye alaturanızda 100 150 tl bu durumda hangisi pratikse ona bakacaksınız mesela elektrik gitsede 30 saniyede açılıyor pratik ve iş görüyor şimdi kalkıp diyeceklerki pa800 64mb :) ben 1 mb lık klavye ile çalıştım gem wk3 1adet sample alıyor ne koyacağımızı şaşırırdık e70 dönemlerini unuttunuz dimi neyse arkadaşlar ketron güzel bi alet gem lerde öle ama yamaha yada korg parasının hakkını vermiyor pa55 kötü mü değil ama 1100 tl ederindeki klavye 1800 olunca ona o para çok pa800 de etse etse malzemeden 1900 eder :)

dostlar ben pa800 kullanıyordum.maddi imkanlardan dolayı satıp ketron xd9 aldım 1 ay önce.iyikide almışım.200 liraya kıyıp birde lesli nk taktırdım.super performans gerçekten.

valla arkadaşlar ben kendi görüşüü söylemiştim sağlamlık yönünden gem ketron tank gibidir yamaha yumuşak pa larda zaten dandik tercih sizin ketronu toyota corollaya benzetiyorum sağlam sorun yaratmayan arac gibi bizim arkadaşta reno megan vardı 2008 model bi gün kaza yaptı tamponu çatlattı ama bu kadar hafif kazanın faturasına bvakın sensorler air bag ve tüm elektronik malzeme tamponda yani arac dünya masraf çıkarmasına ragmen randıman alamadı ne yapmak lazım zaten piyasa kötü uygun fiyata ne alabilirim demeniz lazım a1000 uygun ama resmen oyuncak gibi soundlar pa lar pahalı soundları idare eder pa800 güzel ama o paraya millet öküz alır yada araba biz müzisyenler için en ideal orglar belli ketron serisi x1 xd9 sx3000 yada pa1x te güzel audyada güzel ama işte gücüne göre ki bu zamanda alınacak en uygun kullanımı kolay klavye x1 ve xd9 dur orta kalite pa1x iyi kalite audya tyros 2/3 leri bilmiyorum ama güzel diyorlar birde anlamayanlar için diyorum pa55 ile xd9 yan yana bakın kapalı iken tuşlarda elinizi gezdirin kalite ortada sound olarak cihazdaki sound çok önemli mesela adam piyasa vahdesi kullanıyor diyorki ketron aldım aldığıma alacağıma pişman oldum ya kardeşim bi ritim yazsana şuan özel ritim yazanlar paylaşmıyor ki paylaşsa piyasa alt üst olur isim vermek istemiyorum ama piyasada güzel ritimlerde var size diyeceğim seçim yaparken iyi yapın ben klavyemi satmak için değil ekmek yemek için alıyorum piyasa sorun olmaz mesela gem genesys düşünüyorum dinledim harika bi cihaz bana piyasa lazım değil bana ekmek yedirecek alet lazım
bir gün nk yı aradım abi dedim durumum çok kötü bana çooook uygun bi klavye lazım dedi var şu fiyata ama alette ekran çizik şuyu var buyu var kabul ettim fişyatı çok uygundu aldım allah razı olsun nk dan o haşat olmuş ketron x1 den bile 6 ay ekmek yedim o klavye bana 131 aldı 6 ay ev kiramı yakacağımı ödedi gıdamı karşıladı daha ne diim :)
sizde hesap yapın ya ben pa800 aldım 3600 e filan günde ne getiriyor deyin barda çalışan arkadaşlar bilirsiniz ne çalarsan çal 80tl yömiye alaturanızda 100 150 tl bu durumda hangisi pratikse ona bakacaksınız mesela elektrik gitsede 30 saniyede açılıyor pratik ve iş görüyor şimdi kalkıp diyeceklerki pa800 64mb :) ben 1 mb lık klavye ile çalıştım gem wk3 1adet sample alıyor ne koyacağımızı şaşırırdık e70 dönemlerini unuttunuz dimi neyse arkadaşlar ketron güzel bi alet gem lerde öle ama yamaha yada korg parasının hakkını vermiyor pa55 kötü mü değil ama 1100 tl ederindeki klavye 1800 olunca ona o para çok pa800 de etse etse malzemeden 1900 eder :)

hocam eğerki korg u beğenmiyorsanız beğenmeyin zaten beğenmiyorsunuzda,,herkes sizin gibi değil sizin gibi düşünemez herkes farklı düşünür senin tarzında düşünmem imkansız,,ben ketron xd9 da kullandım pa 80 de kullandım,,rolandda kullandım,,

türkiyede en çok kullanılan orglar pa 80 ve pa 55 tr dir,,pa serisidir yani,,
benim markayla falan işim olmaz,,şu bi gerçek korg marka orgların sesleri, de rtmleride süper,,
çoğu yazılarınızı takip ediyorum dek geliyorum ne zaman bi konu açılsa,,bu korg marka orglara bi lafın olduğu gibi korg kullanıcılarınada aşağılayıcı sözleriniz var sizi biraz daha dikkatli yorum yapmaya birilerini kırmadan yorum yapmaya davet ediyorum,, kardeşim beğenmiyorsan beğenme bende ketronu beğenmiyorum,,ne yani şimdi aşağılamam mı gerekiyor,,yok oyuncakmış yok bilmem neymiş,,o kadar korg kullanan arkadaşlar var,
o oyuncak dediğin orgtaki özellikler senin gerçek orgunda yok,,tartışmak istemiyorum,,
saygılar

buda güzel ben kullananlara bişey demedim sadece aletin parçaları çinden geldiği için sizi uyarmak istiyorum orjinalden yana olsun seçiminiz korgun orjinal klavyeleri belli i3 i30 pa1x pa2x geri kalanları malzemeden kar amaçlı bende tartışmak istemiyorum beyenmediğin yazılan ritimler daha düzgün yazılabilir :D:D:D