Ketron xd9 plus3 demo

• Konbuyu başlatan islam01
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 14
  • Görünümler : 5K
Cevap: Ketron xd9 plus3 demo

ayrıca ben korg çulara bişey demedim hakaret içeren bişey demedim ki ketron kalitesi tartışılmaz ama test edelim dersen pa800 ve xd9 u 2 metre yükseklikten aşşağı atalım bakalım hangisi finiş hangisi devam varım dersen ben orgumu feda ederimki eminim orgu yerden kaldırıp çalmaya başllarım her iddaya varım sense korgu direk tamirciye götüreceksin yada
ben senin pa serisi hangisi olur farketmez 60 dakika arayla sen ketronun pichbendini bozmaya çalış bende 5 dakikada sana 55 dakikada avans veriyorum ama yine ketron sağlam çıkacak sen potans yaptırmaya gideceksin bu testleri ben denedim

Ketronun kalitesi tartışılmaz. Ketron hem kalite hem de sağlamlık açısından korgdan çok daha üstündür.

aynen katılıyorum bi atasözü var bunla alakalı ben kötü mal alacak kadar zengin değilimki

çok beğendim ellerinize sağlık ..3 ay oldu alalı ..iyikide almışım ...ilk başlarda zorlandım ama gittikçe alışıyorum..taş gibi.. çok sağlam, ve pratik bir alet.

güzel çalışma olmuş başarılar dilerim,kısmet olursa bende tanıtım adına demolar yayınlamayı düşünüyorum ileriki günlerde.çünkü ketron farkını herkesin görmesini istiyorum.ketron türkiyede.resmi olarak tünel müziğin değilde.sistemnk nın elinde olsaydı belki çok daha farklı olabilirdi.benim görüşüm bu yönde.x1 ve xd9 a yeni ritim set yapmışlar.geçengün tünelin sitesine girdim xd9a sistem dosyası varmı acep diye.bırakın dosyayı xd9 adına kelime bulamadım:d