• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

ketroncu üstatlar xd9 puulus4 nsl bir alettir rica etsem cevaplarmısınız

Cevap: ketroncu üstatlar xd9 puulus4 nsl bir alettir rica etsem cevaplarmısınız

bende cok kullandım xd9 ama benim sattığımda plus 4 cıkmamıştı daha plus 3 vardı o bile cok güzeldi.sağlamlık kalite orjinallik ve sound derseniz tabiki orda ketron xd9 vardır..tavsiye ederim.

Ketronu utar muzıkte ınceledım tusesı cok hosuma gıttı ben acemıyım ama bıraz butcemı zorluyum plus alıcam bu orgu cozersem dıgerlerı vız gelır zamanında pa80le kafa kafa gıdıyodu bence pa80nın uzerıne dustuklerı kadaq xd9 u ısleseydıler daha ıyı olabılırdı sen ne dusunuyosun santor abı pısman olmayız dımı xd9 kullanan arkadas varsa bı slow potporı dınlemek ısterım ozellıkle yaylılar ve klarnetını merak edıyorum ıyı formlar

xd9 fiyatına göre çok iyi bir org yalnız bu orgu kullanacak arkadaşların biraz ritim yazma ses editleme program ayarlama mixleme bilgisi olması gerekiyor bunları yapamıyorsanız almayın çünkü ketron ritimleri oldukça fazla fakat bunlara biraz pasta poliş gerekiyor orgu kendinize göre programlamanız gerekiyor sonrasında zevkle kullanabilirsiniz işte bu aletleri kullanan pek olmadığı için yakın çevrenizdede yardım alabileceğiniz kimse yoksa bir süre sonra umutsuzluğa kapılıp pişman olursunuz bunlara gözünüz kesmiyorsa size ilk tavsiye edeceğim org pa80 or700 gibi aletler ben ketron kullanmadan önce çok org kullandım piyasadaki pahalı pa3x2x1xpa800tyrosaudya gibi aletler hariç a1000or700pa55pa500pa80i30i3ve daha eskileri kullandım ve benim sx3000 ni kendime göre sanki hiç satmayacak gibi ayarladım harddisk usb emulatör pattern ram vokalizer taktırdım plus4 yüklettim şimdi satmaya kalksam bu yaptıklarım para etmez kaldıki orgu bile satmak çok zor bence ketron almadan önce iyi düşün para benim için önemli değil kalite ve zevkim ön planda gelir diyorsan ve zorluklardan yılmadan üstesinden gelirim diyorsan al

Özkan kardeşimden xd9 la bir eser

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=RxxlnTIMiGI&feature=related]Yıkıla Yıkıla - YouTube[/ame]

acemiysen kullanamazsın çok iyi alettir bilen için

bilgilendirdiginiz icin tskler hocam kirir kafayi kurcalariz cihazi dec degil dimi hocam mic var hoparlor girisi var

bilgilendirdiginiz icin tskler hocam kirir kafayi kurcalariz cihazi dec degil dimi hocam mic var hoparlor girisi var

arkadaşım hiç youtubede demo filan görmedinmi aletin üzerindeki koskoca hoparlör ızgaralarını görmüyormusun tabiki dek değil mikrofon bağlanıp reverb ve eko verebilirsin istersende opsiyonel olarak vokalizer de taktırabilirsin harddisk, usb emulatör, pattern ram(ritim hafızasını artırır) da sonradan opsiyonel olarak takılabiliyor

arkadaşım hiç youtubede demo filan görmedinmi aletin üzerindeki koskoca hoparlör ızgaralarını görmüyormusun tabiki dek değil mikrofon bağlanıp reverb ve eko verebilirsin istersende opsiyonel olarak vokalizer de taktırabilirsin harddisk, usb emulatör, pattern ram(ritim hafızasını artırır) da sonradan opsiyonel olarak takılabiliyor

:D:D üstadım arkadaşımız sizin söylediklerinizi tam anlamıyla anlayamadı galiba:)

Abi bu usb emulatörü kim yapıyor nerde yapıyor kaç tl'ye yapıyor bilgi verirmisin

Bende ketron xd9 8 mb var tuşesi filan herşeyi tertemiz. tünel müzik 16mb lığa çıkarttıp plus 4 yüklemek için 600 lira istedi. Sizce elimdeki xd 9 a ram mi taktırayım yoksa bunu satıp plus 4 içeren 2.el mi alayım?

kardeş çoğu ketroncu plus2 daha çok tercih ediyor ben şahsen plus2 kullanıyorum herşeyi çok iyi

slm kardeşim 600 tl verip uğraşma derim1200 tl senin org etse üstüne 300 daha katarsın plus 4 alırsın300 karın olur