• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

ketroncu üstatlar xd9 puulus4 nsl bir alettir rica etsem cevaplarmısınız

Cevap: ketroncu üstatlar xd9 puulus4 nsl bir alettir rica etsem cevaplarmısınız

bu arada plus3 daha iyi bence

Merhabalar.Bence Plus4 daha iyidir.Neden ?
1- Önceki versiyonlarda cihazda ses ve ritimlerde bir matlık vardı.Yani cihaz daha sertti.Bu versiyonda biraz daha yumuşatılmış ve biraz daha parlaklaşmış.

2- Bir iki yeni ses eklenmiş.En çok istenen Edi zurna sesi eklenmiş.

Size 1 demo paylaşıyım bu kayıtta hiçbir şekilde harici bir efeck veya mikser kullanılmamıştır.Direk klavyeden hucum kayıt yapılmıştır.

saygılarımla

Zippyshare.com - KETRONXD9 NERDEN BİLECEKSİNİZ-AHMET KAYA.wma

plus 2 ve plus 3 arasında yazdım tabiki plus 4 iyi ama ücretli

güzel bir çalışma olmuş,8mb ketron aldım iyiki almışım,çok memnunum.ileride 16lık yapıp birazda öyle kullanıcam kısmetse.

xd9u sx3000e tercih ederim daha akıcı atıyo ritmleri 3000in ritm aksatması deli etti beni ama eğer yamahacıysan a2000 yada or700v2plus al derim tabi benim görüşüm

Arkadaşlar öncelikle şunu belirteyim niyetim Ketronu kesinlikle yerden yere vurmak veya kötülemek değil.Ketronu öven arkadaşlara bakıyorum,çoğunlu ketronu elinden çıkarıp başka klavyelere geçen kişiler.Kardeşim ketron o kadar muhteşem cihazdı da niye satıp başka aletler aldınız,bir başkası da pa800 kullandığından bahsediyor.Sat ozaman pa 800 ü yeniden ketron al o zaman,ama yok kesinlikle satıp ketrona dönmez.Arkadaşlar bende Korg pa 80 vardı sırf merakım yüzünden ayrıca ketron sx3000 aldım.Yapmayın arkadaşlar bana seslerini övmeyin bende PCM 2 yüklüydü.İnanın doğru dürüst elektro bağlama,doğru dürüst zurna sesleri yok inanın bana,sanki çocukların kamış düdükleri gibi ses çıkıyor.Ritim yönünden ise eğer ritim yazabiliyorsanız ona diyeceğim yok ama piyasadan belki binlerce ketron ritmi indirdim,inanın içinde şıkır şıkır 2/4 lük ritimler,slov vahdeler,güzel çiftetelliler ne yazıkki bulamadım.Drum kitlerin vuruşları çok sert,çok tok sesler var,kulaklıkla dinlediğinizde sesler beyninize vuruyor,alet ayrıca hiç pratik değil,en azından ritmi ayarlamak için insan bir ritm tekerleği koyar,adamlar onu bile koymamışlar,tuşlara basarak ritm ayarlıyorzunuz ve haklı olarak ritim hızını anınnda tutturmanız mümkün değil.Ses karışımlarını hızlıca pratik bir şekilde yapmanız mümkün değil.Sesleri ritmleri editlemeniz çok zor,hiç pratik değil.Ve en önemlisi alet kapalı arkadaşlar istediğiniz gibi sample yüklemeniz dilediğiniz sesleri alete yüklemeniz mümkün değil.Bu aletin nesini övüyorsunuz Allah aşkına.O kadar iyiydide niye satıp başka aletlere geçtiniz.Herşeyiniz Tünel müziğin insafına kalmış,son versiyan sesleri yüklemek için bir sürü para istiyor.Ayrıca bunun PCM dosyalırınıda vermiyor.Sistem çöktüğünde getirin biz yükleriz diyorlar.Her yüklemede para kazanmak için yapıyorlar bunu.Alet tamam sağlamlığına sağlam,çelik şase,tuşları kaliteli.Ama buda bir dezavantaj,çünkü alet eşşek ölüsü gibi yerinden kalkmıyor arkadaşlar.Aleti o düğün senin,bu düğün benim gezdirmeniz çok zor.Belinizi sakatlamanız işten bile değil.Ritimleri yüklemek bile çin işkencesi tek tek yüklüyorsunuz.Oysa korg pa80 de bile 50 tane ritmi yüklemek sadece 1 dakika,ayrıca işletim sistemi yüklemekde kork için sadece bilemeniz 5 dakika,oysa ketron da Allah korusun mahvoldunuz,tam 33 tane disket gerekiyor.tünel müzik plus 4 dosyalarınıda vermediğine göre bunuda başarmanız mümkün değil,sahnede eğer işletim sisteminiz çöktüyse,alın ketronu koltuğunuzun altına doğru Tünel müziğin yolunu tutun arkadaşlar.Nihayet daha fazla dayanamadım ve aleti 2.el almama rağmen inanın 1.000 TL.nin üzerinde zararla satarak pa800 e geçtim.Şimdi dünya varmış diyorum.

ketron iydir 5 ay önce sıfır SX3000 aldım valla hem fiyatı hem kalitesi ile alınacak en uygun alet bence. evet belki lesli bağlaması yok ama plus 4 dün elektroları gayet güzel yani bir korg pa2x, yada pa3x gibi değil veyahud troys gibi değil ama bu aletlerin dışında hepsinden iydir bence. sesleri gayet güzel ritimleri korg gibi değil doğru ama yinede oldukça güzel. Herkes org seçer ketron ise kullanıcı seçer.