- Enst.
- ketron x1 + yamaha dx7 II hd
arkadaşlar suriye den ketron vega yı aldım fakat pcm ler arızalanınca 32mb yerine 16mb plus2 yükledim ve flaşı görmüyor sesler yok orgun içerisinde pcm bordu yok ama nasıl alıyorsa 32mb alıyor 16 lık yükleme boşa geçtiği için suriye ile temasa girdim dedim sizden sıfır vega aldım fakat pcm ler silindi gönderirmisiniz dedim bana dediği pcm göndermiyoruz suriyeye getirin orgu 500 tl karşılığında size yükleyelim peki dedim ya silinirse onlar da tekrar getirirsiniz ama önce para dedi bende dedimki lanet olsun size haram olsun aldığınız paralar kısaca arkadaşlar elimde sıfır vega var ama pcm siz ketron dan tam soğudum sanırım diğer arkadaşlar gibi korg lara yada yamaha ya geçiş yapacağım hepinizede ketrondan vazgeçin diyorum çünki nevale yok piyasa yok hiç bişey yok bana satılan pcm programının crack ları yok yani ketron sadece yok yenilik yok canlılık yok allah var italya sağlam yaptı ama bu snd pcm olayı yüzünden tam tiskindim kısaca ketron bu gidişle anca ve anca roland e70 le kapışır klarnet ve sax seslerini saymazsak
bu konu hakkında yorum yaparsanız bende ona göre klavye seçeceğim ya pa1x yada tyros2 sizce?
bu konu hakkında yorum yaparsanız bende ona göre klavye seçeceğim ya pa1x yada tyros2 sizce?