ketronlara usb takılıyormu

• Konbuyu başlatan ahmet
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 37
  • Görünümler : 8K
Cevap: ketronlara usb takılıyormu

eğer böyle bir imkan varsa gerçekten çok büyük kolaylık olur.or 700 den biliyorum disketle falan uğraşmana gerek yok istediğin kadar ritm ses kolay ulaşımla elinin altında.
ben türkiyede usb li ketron görmediğim için bu soruyu sordum.

ketron da sadece audya serisinde var

usb yi en iyi kullanan org teknolojisi açısından yamaha dır çünkü ritimler ve sesler birbirinden bağımsız set diye bir şey yok yüzlerce binlerce ritimi orga yüklemeden anında usb den kullanabilirsiniz.
ben sx 3000 kullanıyorum ve bu alet içinde usb son derece gereksiz hd var pattern ram var sesler ve program ve reğistrasyon için fazlasıyla yeterli hafıza var pattern ram 200 kadar ritim alıyor benim orgta 40 gb hd var ve bir sürü yer var.
pa80 zaten set alabiliyor hafızasına bir sette 48 ritim ve bir o kadar ses var kendi hafızasında yeterli ses ve program var ayrıca hd si var usb bu org içinde gereksiz bir şey usb çünkü diğer sesleri ve ritimleri kullanmak için yüklü seti silip yerine usb den başka set yüklemek gerekiyor yani hiç bir anlamı yok başta dediğim gibi yamahanın teknolojisi bu işe uygun

Moderatör tarafında düzenlendi:

Arkadaşlar aldığım bilgiye göre xd9 a usb giriş takılabiliyor.hatta ana kart portları da uygun yani usb takılınca siz disk tuşuna bastığınızda usb belleğin içeriğini de ekranda görüyorsunuz ancak malesef data transferi yapamıyorsunuz.bunun tek çözümü mevcut ana kart yazılımının değiştirilmesi ile mümkün.Ketron firması da bu yeniliği anca Audya ile yapabildi.Bu saatten sonra kalkıpta 10 yıllık cihaz için yazılım üretmezler.zaten ticaret stratejisine de ters olur yoksa yeni yazılımında phaser efekti olan ve usb den işlem yapabilen bir xd9 piyasanın tozunu attırır.Belki Can başar gibi bir Türk mühendisi çıkar da bu yazılım olayını ele alır.Ama bu uğraş için de, karşılığının alınabileceği bir ekonomik potansiyel olmalıdır.

Abicim ben amasyadan gökhan benim ketronum var usb üzerinde takiliydi ketronxd9 hemde

Foto çekip sitede paylaşabilir misin arkadaşım..
Tüm ketron kullanıcıları merak ediyor konuyu..
Nasıl ve ne şekilde yapılmış?
Flash bellek mi kullanıyorsun?

Abicim ben amasyadan gökhan benim ketronum var usb üzerinde takiliydi ketronxd9 hemde
Evet lütfen ayrıntılı bilgi ve kanıt sunabilir misiniz.Burada söz konusu olan işlem yapılabilen bir usb girişi.Mesela siz usb kullanabiliyor musunuz,kullanıyorsanız ne şekilde bir işlevi var?yazarsanız seviniriz.

Evet lütfen ayrıntılı bilgi ve kanıt sunabilir misiniz.Burada söz konusu olan işlem yapılabilen bir usb girişi.Mesela siz usb kullanabiliyor musunuz,kullanıyorsanız ne şekilde bir işlevi var?yazarsanız seviniriz.

usb nin ne işlevi olacak ritim ses yüklüyorsunuz tabiki sample yükleyemezsiniz aynı disket gibi işe yarar başka ne bekliyorsunuz

usb nin ne işlevi olacak ritim ses yüklüyorsunuz tabiki sample yükleyemezsiniz aynı disket gibi işe yarar başka ne bekliyorsunuz
bravo sayenizde bunu da öğrenmiş olduk....Sanırım bir iletişim eksikliği var.bende onu soruyorum zaten usb den ritim ve set yüklenebilen bir xd9 var mı varsa nerdedir kimdedir,kim nasıl yapmıştır,madem böyle bir geliştirme oluyordu tunel muzik niye söylemedi yada.......?=?????

google ye floopy to usb yazın cihazları görün floopy çıkarılıp yerine monte ediliyor