• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Korg ix300 ve i3 ritim indir.

  • Konbuyu başlatan AdmiN
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 18
  • Görülen : 25K
Cevap: Korg ix300 ve i3 ritim indir.

selamlar...

paylaşımlar için teşekkürler...

ben bugün (22 ekim 2010) korg i3 aldım... ilk defa kullanıcam...

bana kullanım hakkında bilgi verebilir misiniz veya kaynak gösterebilir misiniz?
(korg i3 e çok yabancıyım, hiçbirşey bilmiyorum)
daha önceden orla kx400 ve yamaha psr 200 kullandım en son roland E-20 kullanım...
şimdiden teşekkürler...

saygılarımla...
 
Cevap: Korg ix300 ve i3 ritim indir.

yayrdımcı olurmusunuz lütfen ritim indiremiyorum sitede yeniyim
 
Cevap: Korg ix300 ve i3 ritim indir.

sa arkadaslar ben bişey sorcam bu korg ix300e ritim atmak için hd disket mi olması gerekir yoksa normal diskette olrmu:)
 
Cevap: Korg ix300 ve i3 ritim indir.

Mrb arkadaşlar bendede .x300 var klavyemin disket okuyucusu bozuldu çalışmıyo kendi içinde türk ritimleri var ama açmıyo neden açmıyodur bir bilgisi olan varmı birde bilgisarak disket okuyucusu ix300 e takılırmı ix300 kullanıcılarına soruyorum
 
Cevap: Korg ix300 ve i3 ritim indir.

Allah razi olsun :)
 
Cevap: Korg ix300 ve i3 ritim indir.

merhabalar. ben bilgisayarda müzik yapmayı çok seven biriyim. elimde one man band adında demo bir program var. bu programla midi kayıt yapılabiliyor. programın full sürümünü arıyorum. konuyu buraya açmamın nedeni bu program ork ritimlerinide çalabiliyor. yinede yanlış yere açtıysam özür dilerim. şunuda belirtmek isterim. ben görme engelliyim ve ekran okuyucu olarak jaws 11 kullanıyorum. bizler cubase, fl studio, acid gibi programlarla müzik yapamıyoruz. az önce verdiğim programı buldum kolay olarak. başka bildiklerinizde varsa paylaşırsanız sevinirim. ayrıca ork ritimlerini bilgisayarda çalıp artı enstürman sesi ekleyip kayıt yapma programıda olursa çok sevinirim. saygılar.

Fl studio programını kullanabilirsiniz
 
Korg i3 diskett yapma

Arkadaslar bende bir Korg i3 var onun üstünede bir tane ritim yüklemek istiyorum ama diskette nasil yapildigini bilmiyorum. Bana yardim edermissiniz.:confused::confused:
 

Benzer konular

Geri
Üst