Korg pa 600 QTye sample Atılabilecek mi ?

İyiki Doğdunuz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Korg pa 600 QTye sample Atılabilecek mi ?

sen mustafa agbenin avukatimisin bende 42 yasidayim 15 degil
ben karsimdaki bana nasil davranirsa ona göre davranirim

sen mustafa agbenin avukatimisin bende 42 yasidayim 15 degil
ben karsimdaki bana nasil davranirsa ona göre davranirim

bana sen diye hitap edemezsinn,bende 42 yaşındayım ne olcak yanii....

mustafa abim tek tek de alıyor usb deki herhangi bir setin icinden saund kısmından yuklediğin user ses sample ile beraber yukleniyor cunyt dedi.. sadece saund bolumunde rec aktif deyil o bölümdede sıfırdan sample kayit etmek editlemek icin kullanırdık.. canmuziği arayıp sorabilirler nedir bu inatlaşma anlamiş değilim...

İnatlaşma falan yokda yanlış anlama olabilir....Noktaları kesin bilgiye dayanıp bildiğim var ama burada anlatamıyorum anlamında kullandım.... Nette genelde bu konu şok yarattığından insanlarda okuduğuna inanamaması, acaba diye soru sorması gayet normal....Mesela 2650 euro verdiğim aletten iki misli ekrana sahip. Ağlıyayımmı, kızayımmı....Gelişme kaçınılmaz....

sen daha yasini bile bilmiyorsun panelinde 40 yaziyor

mustafa bey insallah ben yaniliyorumdur fakat ben okuduklarim korg sayifasinda bunlardir en son kitada yöresel paket hazirlanacak diye yaziyor buna dayanarak size söylemeye calistim ve pa800 hala fiyati 1800 euro olupta üstüne pa600 96 sampel ram cikmasi cok sacma geliyor bana yoksa sizi kizdirmak veyada hakaret etmek degil korgun sayifasindaki bilgiye dayanarak size söylemeye calistim hepsi bu

tekrardan insallah ben yaniliyorumdur ozaman hepimizin yüzü güler

bende isterim böyle bisey ciksin

sen daha yasini bile bilmiyorsun panelinde 40 yaziyor

ertan1970...konuyu uzatmayalım. Noktaları ne için yazdığımı anlattım....Sizde noktalarla cevap yazmışsınız....Ben alınacak neden görmedim....Sağa sola işi bulaştırmayınız......Sizin dediğiniz gibi tek tek sample almıyor olsun......Fark etmez......Piyasanın tek hakimi olacak alet.....Yılda en az 4000 adet rahat satar......

Benim ingilizce siteden anladığım, qt modelinde sadece demo olarak türk, iran vs ses ve ritimleri olacak. Özel yöresel setler ayrıca satılacak.(( Localized Pa600 and Pa600QT data (sold separately) provides Sounds and Styles relevant to specific countries and regions.))
The Pa600 is an affordable, compact, and powerful addition to Korg’s internationally acclaimed PA series. Providing you with the most up-to-date collection of quality sound and styles combined, the PA600 is a perfect songwriting and performance partner. It even has the option to include custom sound and performance sets (sold separately) from around the world - a true first!

Yani qt (qurter tone) modelinin standarttan farkı: çeyrek tonlar skalası ve demo halindeki türk, iran vs sesler. Paket yüklendiği kesin ama ayrı ayrı sample atılır mı? Yazmıyor. PA 800 de de ayrı ayrı atıldığı yazmıyor :)

uzman1972 kardeşim..lütfen uzatmayalım bu konuyu kapatalım....

abim seni asla geçmem bilirisin.senin için kapatıyorum abim,yoksa değil bana sen diye hitap etmek,gerçek hatta benim olduğum yere destursuz girilmezz...çünkü sizde bende müzüsyenlik yapmıyoruz.zevkimiz için müzükle uğraşıyoruz..gerçek hayatta çok farklı kşiliğe sahibizzz..

amator hocam bende onu anlatmaya calisiyorum benim verdigim sayifadada almanca yaziyor pa600 sampel ram dan hic bahs edilmiyor sadece yöresel paketler icinde orgu istedimiz yere yönlendiriz diye

üstelik paketlerin ücretli oldugiunu yaziyor

iyikine sende okumusun bare hem alman sayifasinda hemde ingilizce sayifasinda ayni seyden bahs ediyor

iyikine sende okumusunun bazeleride avukatlik yapiyorya ona öyle sinir oluyorumki
bizim doguda avukatlik sökmüyor iste

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...