• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

KORG PA1X Mİ ? PA800 MÜ ? Yardım ...

Cevap: KORG PA1X Mİ ? PA800 MÜ ? Yardım ...

saol ali kardeşim yorumun için

Rica ederim hayırlısı ne ise o olsun

pa800 için malzeme kalitesi kötü diyorlar.Yaklaşık 6 aydır kullanıyorum.öyle abartıldığı gibi dandik değil,bu millet ne yapıyor org ile güreşiyormu,üstünde mi tepiniyor,bütün fantazilerini pitch bend demi deniyor anlamıyorum :::)))

şans meselesi birazda tellisaz hocam benim bi arkadaşta pa500 almıştı 3kez arıza yapmıştı ben 2kere pa500 aldım hiç sorun yaşamadım tyros 3 aldım 6.gün picbend bozuldu benim arkadaşlarım bir kısmı pa800 kullanıyo v1 rem yanma bilmem ne yaşamadım diyo pa800 v2 kullanan arkadaşlarımda bırı piçbend bıri ekran biri rem bozuldu diyo tamamen şans çölde kendinize dikkat kutup ayısının nerden çıkacağı belli olmaz

Eskişehirde pa 800 den memnun olmayan müzisyen arkadaşlar çok.Pa 1x in en kötü yanı biraz ağır olması...Ama saundlar olsun ritimler olsun pa 800 ü aratmaz bence....Pa 800 ün ritimlerini pa 1x in 2x in pa 80 in pa 60 ın i serisinin bile ritimlerini okuyor.yeterki durumkitlerini doğru ayarla.korkma...

saolun arkadaşlar yorumlarınız için

pa1x hoş org kemikli ve tok bi duruşu var , pa800 ün ciddi anlamda malzemesi kötü üstadlar.. kimse kızmasın, swichleri kırık olmayan 1 tane pa800 görmedim,pich bend çok sert geldi a2000 den sonra pa800 kullanınca.. +larıda yok değil.. mikrofon olayı çok hoşuma gidiyor

pa800 ün saunduda bana dandik geliyor ama çalarken saundu ne kadar berbat olsada a2000 den aldığım zevkten daha fazla zevk alıyorum.. çünki aletteki ritimlerin alt yapılarını yapan sağlam yapmış.. saund her ne kadar kötü olsada ritmin alt yapısı kurtarıyor..

kardeşim pa1xde kullandım şu an pa800 var.

1. malzeme kötü diyen kardeşlerim herhalde kullanılan plastiğin polimer analizini yaptılar da ondan böyle konuşuyorlar.Bence hiç bir fark yok.

2. switch kırma yada pitchbend bozma tamamen kullanıcı ile alakalı ben o tür sorunları hiç yaşamadım.

3. kendi adıma pa1x in rami daha fazla olan versiyonu pa800 tercih etmen daha iyi olur tabiki.pa1x ile bel fıtığı olabilirsin biraz ağırdır çünkü :)

4. şu meşhur ram yanma efsanesi için de sana şunu söyleyeyim. 2 seridir pa800 ler son seriden almalısın benimki öyle ve günde 10 15 set yüklüyorum ne ram yanması ne kilitlenme diye bir şey yok kulaktan dolma bilgilere pek bakma sen.

pa 800 derim cunku her seyi bol

Demonu Paylaş Yine Yarışma Yapalım mı ? Anket

• Evet

Oy: 20 64.5%
  • Kararsızım

Oy: 7 22.6%
  • Hayır

Oy: 4 12.9%

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri