- Enst.
- Klavye,Elektro Gitar,Bateri,Piyano
mrb arkadaşlar...korg pa1x aldım bi kaç sorum olacak yardımcı olan arkadaşlarıma teşekkür ederim...
1-Klavyedeki Tüm sesleri nasıl eşitlerim.yani hepsi aynı yükseklikte çıkacak.biri çok yüksek diğeri çok düşük şuan.
2-Ritm değiştirdiğimde sesin değişmemesini istiyorum.kilitleme yani.rolandlarda vardı kilitleme işi.bunda varmı bilmiyorum.
3-Klavyede exboard, olup olamadığını nasıl anlayabilirim...
4-pad seslerinin bazılarını yüklüyorum ama ses çıkmıyor.basınca.örnek zılgıt sesi çıkıyor ama yeahhhh,ibo sesi,vs çıkmıyor...
5-klavyemde saçma sapan ritmler var user de ve harddiskte bunları silmek istiyorum nasıl silebilirim...
6-Oyun havası çalarken yada herhangi bir parça çalarken,tuşlarda hazır müzikler var sample oluyor galiba
her tuşta ayrı,uzun uzun çalıyor.onu nerden buluyoruz...
7-Klavyedeki orjinal ritmler silebiliyormuyuz.( Saçma sapanları )
8-herhangi bir müzik aletinden,ses aktarıldığını duymuştum doğrumudur.
9-Klavyede olmayan bir drum kiti yükleyebiliyormuyuz.mesela gemdeki ritm kiti kopyalayabiliyormuyuz.yada güncel bi kit çıkarsa...
10-setlerdeki bulunan seslerden cımbızlama yapabiliyormuyuz
yani tek tek yükleyebiliyormuyuz...
11-lower in sesini inceltemedim gitti
-1 de + 1 yapacam ama bulamadım bir türlü.
12-song book kullanımı nasıl yapıyoruz...
13-assıngnable switch ne işe yarıyor...
teşekkür ederim...
1-Klavyedeki Tüm sesleri nasıl eşitlerim.yani hepsi aynı yükseklikte çıkacak.biri çok yüksek diğeri çok düşük şuan.
2-Ritm değiştirdiğimde sesin değişmemesini istiyorum.kilitleme yani.rolandlarda vardı kilitleme işi.bunda varmı bilmiyorum.
3-Klavyede exboard, olup olamadığını nasıl anlayabilirim...
4-pad seslerinin bazılarını yüklüyorum ama ses çıkmıyor.basınca.örnek zılgıt sesi çıkıyor ama yeahhhh,ibo sesi,vs çıkmıyor...
5-klavyemde saçma sapan ritmler var user de ve harddiskte bunları silmek istiyorum nasıl silebilirim...
6-Oyun havası çalarken yada herhangi bir parça çalarken,tuşlarda hazır müzikler var sample oluyor galiba
7-Klavyedeki orjinal ritmler silebiliyormuyuz.( Saçma sapanları )
8-herhangi bir müzik aletinden,ses aktarıldığını duymuştum doğrumudur.
9-Klavyede olmayan bir drum kiti yükleyebiliyormuyuz.mesela gemdeki ritm kiti kopyalayabiliyormuyuz.yada güncel bi kit çıkarsa...
10-setlerdeki bulunan seslerden cımbızlama yapabiliyormuyuz
11-lower in sesini inceltemedim gitti
12-song book kullanımı nasıl yapıyoruz...
13-assıngnable switch ne işe yarıyor...
teşekkür ederim...