- Web sitesi
- www.hakancebi.com
- Enst.
- tuşlu çalgılar
ucurdun bizi aksam vakti kac kurustu bu pa3x hehe
hakan hocam çalışmalarında başarılar diliyorum bende kastamonuda tek 3x kullanıcıs olarak setten madurum malesef listeye şimdiden beni yaz bittiğinde hemen alalım benim bi isteğim olucak çok özür dilerim batı saoundlu rtimler pa-800 bazı setelrde pop live diye izmi yazılı rtim var onun gibi türkü hafif harreketli parçalar yapılacak rtimlerde olursa her tarz rahat yapılabilir bence şu ana kadar ki demolarınız gerçekten güzel alet süper olucak aklıma geldiği için söliyim dedim saygılar başarılar
yürü be hakan kim tutar seni..
valla kaç tane usb dinledim şimdiye kadar bu kadar gerçeğe yakın enstrümanlar özelliklede loop ritmlerde görmedim yani.İleride 3x alırsam muhakkak ki senin usbni kullanıcam.Çalışmalarında Allah kolaylık versin eline kulağına zeval vermesin.
arkadAŞLAR Bİ SORUM OLACAK . PA 800 DE YENİYİM VE BENDE CE USB VAR BEN BUNU NASIL KULLANACAGIM ORKTA YÜKLÜ SET VAR ŞU ANDA VE BEN BU ORJİNAL USB Yİ ORKA KAYDETEBİLİRMİYİM LÜTFEN CVP ...