• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Korg Pa500 Tuşesi nasıl arkadaşlar?

Cevap: Korg Pa500 Tuşesi nasıl arkadaşlar?

evet malesef roland kullanımı çok saçma alet kesinlikle pratik değil pa500 kullanım açısından pratik ve kolay yamaha orglarda kullanımı kolay pratik ketronda öyle sx3000 sağlamlığı piyasada hiçbir alette yok çok sert alettir ama çok ağır taşıyabilirim diyorsan al :)

Merhabalar...

"SX3000" al hocam."PA500" "SX3000" in sınıfında bir cihaz değil.
("SX3000" i ayrı bir yere koymak gerekir.) Ancak ritimleri güzel ; ama sesleri için aynı şeyi söyleyemem.Fiyatı düşmüş sanırım ;tercih edilebilir.İkinci el,eski PA80 parasına(hatta daha ucuza) sıfır PA500 çok daha mantıklı olur...

Yalnız şu var , her mesajımda söylerim, SX3000 deki batı sesler beni tatmin etmedi malesef...Daha önce kullanmış olduğum "Roland Juno Di" sebep oldu buna aslında...Bu sebeple ileride "Roland Prelude" düşünüyorum...

Şunu da ekleyeyim,"GW8"deki batı sesler kesinlikle PA500 de yok...Fantom ses motoru çok iyi performans veriyor...Türk müziği seslerini (her iki cihazın da) iyi bilmediğim için yorum yapamam.Ama batı sesler GW8 in daha iyi.Benim gibi ileride arama o sesleri :)

Özetle tercih sizin ; PA500 güzel bir cihaz...Mutlaka deneyip öyle karar verin.Hayırlısı olsun...

Hoşçakalın...

hocam bende düşünüyorum 500 80 ritmlerini okuyormu ritm yazabiliyormuyuz birde 2. el fiaatı nerede yazarsan memmun olurum

pa80 ritimlerini okuyor düzenlemeler yaparsın üstünde ritim yazılıor sırfır fiyatu şuanda 2300 civarı ikinci el 2000

bende kız gıbı satılık pa 500 tr var fıyatı 2000 tl ilgilenen arkadaslar 0554 793 03 29 no dan ulasabılırler