- Web sitesi
- www.youtube.com
- Enst.
- Korg PA80 & PA800 & PA500TR, Roland E-40 & E-70
Değerli piyanist arkadaşlar ve abilerim. Ben profesyonel olarak çalmıyorum ama 20 yıldır org çalmaya merakım var. Elimdeki orglar MEDELI MC-110, ROLAND E-40, ROLAND E-70 ve yakın zamanda KORG PA500TR aldım. Bilenler bilir, kendi zamanlarında isim yapmış klavyelerdir E-40 ve E-70. Ben elimdeki rolandları elden çıkarmayı düşünmüyorum. Özellikle B18 klarnet sesini ve E-40 ın arap ritimlerini daha üstün teknolojiye sahip KORG PA500TR de kullanabilmeyi istiyorum. Bu ne derece mümkün bilemiyorum. Bunu nasıl yapabilirim, bilen varsa, ya da yapan varsa yardımcı olabilirse sevinirim.
Bir de araya şunu eklemek isterim. Benim ritim yazma becerim yok. Kurtlar Vadisi Hekimoğlu Türküsünün sadece davul ritmini yazan var mı acaba (ama türküdeki gibi birebir sadece davul ritmi, akumpanyaya gerek yok zaten) ve Korg PA500TR de song book listesi nasıl hazırlanır?
Şimdiden teşekkürler bu arada beni merak eden varsa bir video linkimi de buradan paylaşayım. Herkese iyi çalışmalar, Saygılar.
İbrahim Tatlıses AT GİTSİN kapanış solosu ve şarkının tamamı:
Bir de araya şunu eklemek isterim. Benim ritim yazma becerim yok. Kurtlar Vadisi Hekimoğlu Türküsünün sadece davul ritmini yazan var mı acaba (ama türküdeki gibi birebir sadece davul ritmi, akumpanyaya gerek yok zaten) ve Korg PA500TR de song book listesi nasıl hazırlanır?
Şimdiden teşekkürler bu arada beni merak eden varsa bir video linkimi de buradan paylaşayım. Herkese iyi çalışmalar, Saygılar.
İbrahim Tatlıses AT GİTSİN kapanış solosu ve şarkının tamamı:
Son düzenleme: