arkadaslar korg bayisine bu aksam mail yazdim uzun zamandir korg sayifasini ziyaret ediyorum herzaman yeni ritimler geliyor hata yilbasinda bile yenilikler geliyor fakat gelen yenilikler hepsi yabanci ritimler korg pa600 düz modeleri icin (tabi bizde yüklüyebiliriz) bunlari siteden bedava sizde indirebilirsiniz isimize yararmi o ayri konu.
fakat simdiye kadar korg pa600 qt modeli icin birtek yeni ritim bile korg tarafindan yayinlanmadi icindeki ritimler fabrika ritimleri hep ayni kaldi
bunu neden yaziyorum biliyormusunuz cünkü korg pa600qt modelin düz modelinle arasinda en az 150 euro para oynuyor ve dedigim gibi düz modeline ritimler yayinlaniyor bizler icin bir ritim bile yayinlanmiyor buda beni üzüyor acikcasi
acaba diyorumki korg türkiye denmi kaynaklaniyor?
saygilarimla
fakat simdiye kadar korg pa600 qt modeli icin birtek yeni ritim bile korg tarafindan yayinlanmadi icindeki ritimler fabrika ritimleri hep ayni kaldi
bunu neden yaziyorum biliyormusunuz cünkü korg pa600qt modelin düz modelinle arasinda en az 150 euro para oynuyor ve dedigim gibi düz modeline ritimler yayinlaniyor bizler icin bir ritim bile yayinlanmiyor buda beni üzüyor acikcasi
acaba diyorumki korg türkiye denmi kaynaklaniyor?
saygilarimla