teşekkür ederim cevabınız için Pa700 ü canlı dinleme şansınız oldumu acaba hani soundu iyimi acabaPa900 güzel alet.. ama klavye tuşları pa800 den iyi değil.. ses ritim değiştirme tuşları daha iyi değil. Pa700 daha sağlam. Pa700 pa900 okuyabilir. Benim düşüncem.. saygılar
teşekkür ederim cevabınız için Pa700 ü canlı dinleme şansınız oldumu acaba hani soundu iyimi acabaKonuda bizimde katkımız olsun, 3x e kadar tüm korg serilerini kullandım. pa900 e alışamadım kesinlikle pa800 daha iyi diyebilirim. pa700 e gelince ram 128 mb sıkıştırılmış olarak 256 mb ta denk geliyor. pa800 de artık temizini bulmak zor. pa700 sıfır alet 2.el temizini bulursan tadından yenmez.
256 mb ta kadar set te yükleyebiliyorsun bence benimde yapacağım gibi pa700 derim ben. Saygılar...
PA700 ü sahnede tesisatla deneme şansım oldu üzerinde doruk usb vardı. gayet profesyonel bi alet ve saund pa900 den daha dolgun.teşekkür ederim cevabınız için Pa700 ü canlı dinleme şansınız oldumu acaba hani soundu iyimi acaba
teşekkür ederim....PA700 ü sahnede tesisatla deneme şansım oldu üzerinde doruk usb vardı. gayet profesyonel bi alet ve saund pa900 den daha dolgun.
ayrıca pa900 de olmayan bir özellik dikkatimi çekti introlara koma veriliyor. Sadece bu özellik için bile bu klavye yi sevdim bir deneyin farkı göreceksiniz... Saygılar...