• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Korg Pax1'i verip Ketron Sx3000 alsam sizce nasıl olur?

Cevap: Korg Pax1'i verip Ketron Sx3000 alsam sizce nasıl olur?

kardeşim galiba şaka yapıyorsun ya elinde 10 numara bir alet var daha ne yapacaksın akılı ol

bir alet hakkında yorum yapmak için o aleti kullanmak gerekir ben iki aletide kullandım pa1x eğer emo board yoksa beş para etmez türkish board varsa pa55tr nin aynısı oluverir ben sx3000 nin her durumda pa1x ten çok çok üstün bir alet olduğunu söylemek istiyorum pa1x in bir kere batı ritim ve sesleri demode olmuş be iyi değil sx3000 tam tersine pa3x ile yarışacak batı ritim ve seslere sahiptir ayrıca sx3000 de ki türk seslerde çok kalitelidir ve ritimlerde kesinlikle pa1x ten geri kalmaz ayrıca sağlamlık açısından pa1x ten daha kalitelidir

piyanist şantör abime %100 katılıyorum...

--Kardeş...bi orgu alırken; ..öncelikle satarken yada takas yaparken en az zararım hangisinde olur diye vede en çok nevale hangisinde bulurum diye bi araştır ondan sonra düşünüp karar ver derim.....

--yani öncelikle satarken yada takas yaparken zorlanmayıp en az değer kaybıyla elden çıkaracagın aleti seç yani....zaten piyasada ki org ların cogu birbirine yakın pek fazla bir farkı yok ( tabi aleti iyi işleyip iyi kullanırsan)...... o yüzden ya temiz bi pa 80 al yada...kendini zorla ve al bi temizinden pa 800 yat sırt ustu keyfine bak derim.... Sx3000 fena bi alet değil ama ama ben 2.el piyasasını ve durumunu bilmiyorum.......2.elini bi sor ilerde takasda yada satarken zorlanmazsan o da olabilir.... ama şu an için en cok tutulan alet pa 800 ki en çok nevalede o yuzden pa 800 e yapıyorlar ve paylaşıyorlar onu da bi düşün derim............ gerisini boş ver .....

Moderatör tarafında düzenlendi:

pa1x satıp da sx3000 almak akıl kârı değil bence

pa1x satıp da sx3000 almak akıl kârı değil bence

kardeşim galiba şaka yapıyorsun ya elinde 10 numara bir alet var daha ne yapacaksın akılı ol

Korg kullanmak sizce daha mı akıllıca:))
Yamaha olsun, Ketron olsun değişik bir markaya şans vermek kötü birşey mi?

Ben pa1xden memnunum ve o kadar seviyorum ki anlatamam.
Pa800'ü verip Pa1x aldım ordan pay biçin. Ama kim ne derse desin Korg aldığın zaman orgun içini bir kerede olsa açmak zorunda kalıyorsun tamir görüyor. Ben zengin bir adam değilim ki ikide bir DTL ye para vereyim.
En azından bir kerede olsun Korg'un bu saçma sapan krallığına bir tepki olarak değişik bir marka kullanmak istiyorum.
Bu ketron olur Yamaha olur farketmez. En azından tavrım belli olur.

Yorum yazan herkesede ayrı ayrı teşekkür ederim.

Pa1x satıp sx 3000 alırsan bence çok yazık edersin çünkü arada dağlar kadar fark olduğunu alınca görürsün saund farkı zaten kesinlikle bir olmayacaktır emin ol ama yinede karar senin ne diyelim hayırlısı olsun

Saol Sinan abi teşekkür ederim inş hayırlısı olur.

Saund farkından bende emin olamıyorum ama fiyatı ve dayanıklılığı o açığı kapatıyor.

Hocam bende org alırken iki sx3000 ve pa800 yanyana denedim evet sx3000 malzeme olarak daha kaliteli ama kararım pa800 den yana oldu, sound farkıda cok cok abartılacak bir durum değil sonuçta ikiside sample okuyan cihazlar.

hocam madi imkan varsa al bi 800 kullanç etliye sütlüye karışıp pişman olma sonra..

.
Benim nacizhane önerim ise sx3000 test edip ondan sonra karar vermendir.

Bu arada Yamaha Tyros2, 3 serisinide bir düşün derim.