• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Korg Pax1'i verip Ketron Sx3000 alsam sizce nasıl olur?

Cevap: Korg Pax1'i verip Ketron Sx3000 alsam sizce nasıl olur?

sen kimseyi dinleme or700 parasına göre güzeldir sx3000 de güzel alet pa1x te güzel ama bord olacak ve süper set in olacak aksi takdirde pa80 gibi kullanıyorsun benim gibi yap ben çok klavye değiştirdim aldım sattım zarar ettim ama finali tyros la yaptım tyros ritimleri kaset gibi

Umarım bende güzel bir final yaparım.

Yorum yapan arkadaşlara çok teşekkür ederim.

değerli müzisyen kardeşim mersedesi verip anadol pikap alıyosun haberin olsun

değerli batuhan abi imkanın varsa pa 800 256 mb al derim exp setide yükle baak keyfine

merhaba bende sx 3000 var değiştirmeyi düşünüyorum batuhan bende 1x düşünüyorum olurda takas istersen numaram 537 384 01 24

bütün bu yorumların sebebi sx3000e bu güne kadar düzgün ritmler yazılmamış olmasıdır.ritmlerdeki velocity ayarını en hard seviyeye getirip yazıyolar böyle olunca bangır bangır sert ritmler çıkıyor.karar senin kardeşim ama benim ritmleri bir dinle sonra karar ver yakında paylaşacağım zaten alttaki linke tıkla

http://www.trakyamuzik.net/ketron/24809-sx3000-yeni-ritmler.html

Arkadaslar abartılıcak bı durum yok bazen degısıklık ıyı gelıyor ınsana pa1x le sx300 tabıkı kıyaslanamaz marka farkı ve fıyat farkı var

pa1x düzmü promu?? bende sx 3000 var gerçekten güzel bir alet...pa 1x proysa senle takasa girerim sx 3000 ler bende 2 tane...üzerinde 60gb hd 2gb rem ve vocalizer var...

Sonuç ne oldu merak ettim ...

batuhan 77yeğenim gel senin pa1 x ile benim korg pa 80 takas edelim gözün org görsün al istediğin yerde kullan .ben pa 80 den bıktım .yalnız üste para veremem sen yazdığın için .cepten ara .05302853279 .benist küçükçekmecedeyim

Slm arkadaşım Pa 500tr var tertemiz düşünürsen 533 501 49 65