Cevap: Korg Pax1'i verip Ketron Sx3000 alsam sizce nasıl olur?
tamam dediğinde haklısın.ben de mesela yamaha kullanıyorum.memnun değilmiyim? fazlasıyla memnunum.haa iş kıyaslamaya gelince sx3000 ile pa1x kıyaslanamaz.en güzel örnek olarak da nevale meselesi....ben mesela pa1x ile or700 v2 plus her türlü kıyaslarım.çünkü sound olarak yamaha gerçekten ileri seviyeye çıktı.nevale olarak da hiç bir sıkıntı yok.ama sx3000 dersen ben orda dururum işte.nevale yok, usb yok, pratiklik yok...kardeş hakkında hayırlısı.hangi cihazda kendini mutlu hissedeceksen, hangi cihazın soundu seni memnun edecekse o cihazı kullan.ama benim fikrim bu.
Korg kullanmak sizce daha mı akıllıca)
Yamaha olsun, Ketron olsun değişik bir markaya şans vermek kötü birşey mi?
Ben pa1xden memnunum ve o kadar seviyorum ki anlatamam.
Pa800'ü verip Pa1x aldım ordan pay biçin. Ama kim ne derse desin Korg aldığın zaman orgun içini bir kerede olsa açmak zorunda kalıyorsun tamir görüyor. Ben zengin bir adam değilim ki ikide bir DTL ye para vereyim.
En azından bir kerede olsun Korg'un bu saçma sapan krallığına bir tepki olarak değişik bir marka kullanmak istiyorum.
Bu ketron olur Yamaha olur farketmez. En azından tavrım belli olur.
Yorum yazan herkesede ayrı ayrı teşekkür ederim.
tamam dediğinde haklısın.ben de mesela yamaha kullanıyorum.memnun değilmiyim? fazlasıyla memnunum.haa iş kıyaslamaya gelince sx3000 ile pa1x kıyaslanamaz.en güzel örnek olarak da nevale meselesi....ben mesela pa1x ile or700 v2 plus her türlü kıyaslarım.çünkü sound olarak yamaha gerçekten ileri seviyeye çıktı.nevale olarak da hiç bir sıkıntı yok.ama sx3000 dersen ben orda dururum işte.nevale yok, usb yok, pratiklik yok...kardeş hakkında hayırlısı.hangi cihazda kendini mutlu hissedeceksen, hangi cihazın soundu seni memnun edecekse o cihazı kullan.ama benim fikrim bu.