• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Korg pax3 Nerde uretilmistir?

Cevap: Korg pax3 Nerde uretilmistir?

çinde üretilen ürünler sınıf sınıf örneğin pa80 ile pa55tr bir değil ! çünkü pa55 tr de anakart üzerinde tükürük entegre mevcut ve bu entegre yandığı zaman değiştirlmesi mümkün değil ankart ile birlikte değişmesi gerekmekte buda demektirki bu aletin üretiminde sınıf düşüklüğü var bilmem anlatabildimmi ? pa 80lerde pitch bend ve swicht hariç pek bi hata oluşmamakta onlarda temiz kullanılırsa sıkıntı yaratmıyor...sene 2002 idi heralde yanlış hatırlamıyorsam pa80 lerin patladığı zaman zarfı ve yine söylüyorumki o zaman ki üretim kalitesi bugün yok !!!

Korg pa3 İtalyada uretilmiştir bu bilgi cuneyt ertaca kendim sordum italyada urtildi dedi bana

tam olarak bilmiyorm ama işçiliğinen az olduğu yerde üretiliyordur bence maliyeti düşürmek için

Cihaz Made in İtaly dir Main board japan yapımıdır.. Proo serisi hiç bir zaman çin de yapılmaz.. iyi forumlar.. Detaylı bilgi için : By-Korg@hotmail.com

ZooooooooooooRT , Yanlış cevap
Doğru cevap=kayseri olacaktı.
(pastırma fabrikasının arka tarafı)

Pa3x in İtalya da üretildiğini doğrulayan bir resim,orgun üzerinden çekilmiştir.

bu resimi koyarak pa3x in nerde üretildiğini anlatmaya çalıştım.

MADE in İTALY

Benim roland gw-8 orgum var. Cin malı ama çok memnumun. Beton gibi :)

elinde orjinal üretim (japon,italyan)org olanlar bu orglarının kıymetini bilsin.temiz kullansınlar.uzun yıllar başka org almalarına gerek kalmaz.dikkat edilirse çinde yapılan tüm son dönem orgların gerek işçilik gerekse malzeme yönünden çok şikayet edildiği malum.

gw8 için prespektifünde kullanım ömrü 10 sene diye yazıyor.bir de italyan g-600 ü gözünüzün önüne getirin.çin-italyan farkını görün.gw8 henüz 1 yaşında hele bi 5-6 sene geçsin bakalım.aradaki fark o zaman belli olur.o kadar kullanıma ve geçen onca yıllara rağmen halen bir sürü kullanıcısı var mübareğin.zaten sınıflarında efsane olmuş 2 alet tanırım.1-g-600 2-pa80.gerisi teferruattır.saygılar....

aarkadaşlar mega müzikten ögrendim cin
malı ya allah aşkına pa 800 ü kıralına degişmem 3 bin yuro cok para