• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Korg pax3 Nerde uretilmistir?

Cevap: Korg pax3 Nerde uretilmistir?

pa800 bile yetiyor bize ritmli org olarak.Böyle bir paraya kıyacak arkadaşlara naçizane fikrim şu: Evde kayıt yapmak için ritmli org alacaksanız ve büyük bir meblayı gözden çıkardıysanız TYROS 4 alın.Ancak Türk müziği, düğün gibi şeyler yapacaksanız pa800 sizin için biçilmiş kaftan.Ben cihazın incik boncuk işleriyle bile uğraşırım diyorsanız buyrun AUDYA alın.Ne bileyim, şu an pa3x biraz abartı gibi geliyor bana.Bu işin hastası olan arkadaşlar içinse en iyisi o.Kısacası hepimizin zevkleri farklı.

tufan arkadaşıma katılıyorum..çinde işçilik ucuzluğu olduğu için herkes artı oraya yöneliyor:):)her çin malı kötü olacak diye bişeyde yok

Çin malı sans ısıdır sansın varsa 10 sene sorunsuz kullanırsın sansın yoksada 2 sene sonra bı bozulmaya basladımı ardı arkası gelmez sureklı bozulur

Cin malini kotuleyen arkadaslara sesleniyorum, ticaretten hic anlamiyorsunuz. Cinliler kendi urettikleri mallari kalitesiz uretirler (yani kalitesiz urun kullanirlar). Korg bi Italyan markasidir, kullandiklari urun aynidir, sadece isciligi Cin'de yaptirirlar. Bu da Cin'de iscilik ucuz olduu icindir.

Bir de lutfen insanlari pa3x almaktan vaz gecirmek icin ugrasmasin kimse. Birakin alsinlar, siz almiyorsaniz bari alanlari kiskanmayin. Bir kere geliyoruz bu dunyaya, var olan teknolojiden faydalanalim, herseyi zamaninda yapmak guzel, sonradan niye pa3x alip doya doya kullanmadim diye pisman olmaktansa, basarim parayi tepe tepe kullanirim aleti