Lütfen yardım edin arkadaşlar - pa500

karanfil

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Korg Pa1x
kaç gündür uğraşıyorum yapamadım. konu pad ler (insan sesleri)
cihaz korg pa500

insan efekleri sesleri indirdim netten bir türlü orga yükleyemedim
hafıza kartına attığım halde menüye girdiğimde görmüyor dosyayı
nereye nasıl eklenecek arkadaşlar?
pad ler paylaşılıyor aradığım pad ler çalışmıyor, neden diye sorduğumda ses eklemen lazım diyorlar
peki nasıl eklenecek sesler?
aşağıdaki linkten insan seslerini indirdim
http://www.trakyamuzik.net/sample-kmp-ses-dosyalari/2388-turk-insan-sesleri-vawe.html
hafıza kartına attım ama görmüyor okmuyor, lütfen bu pad leri ve pad seslerini nasıl yükleyip çalıştırcaz Allah aşkına yardım edin..

Cevap: Lütfen yardım edin arkadaşlar - pa500

bu kadar ileri görüşlü piyanistlerin arasında yokmu şu soruma derman olacak....?

kaç gündür uğraşıyorum yapamadım. konu pad ler (insan sesleri)
cihaz korg pa500

insan efekleri sesleri indirdim netten bir türlü orga yükleyemedim
hafıza kartına attığım halde menüye girdiğimde görmüyor dosyayı
nereye nasıl eklenecek arkadaşlar?
pad ler paylaşılıyor aradığım pad ler çalışmıyor, neden diye sorduğumda ses eklemen lazım diyorlar
peki nasıl eklenecek sesler?
aşağıdaki linkten insan seslerini indirdim
http://www.trakyamuzik.net/sample-kmp-ses-dosyalari/2388-turk-insan-sesleri-vawe.html
hafıza kartına attım ama görmüyor okmuyor, lütfen bu pad leri ve pad seslerini nasıl yükleyip çalıştırcaz Allah aşkına yardım edin..

pa 500 tr bu sesleri desteklemiyo olabilir,bu seslerin hemen hemen çoğu pa 500 tr nin üzerinde var zaten hocam,bu dosyayı pa 500 tr ye niye yüklemeye çalışıyosun,pa 80 için geçerli buradaki sesler,

pad ayarı yapmak çok basittir,

menü tuşuna bas

pad as.. bas

karşına pad daki sesler çıkacak,
misal pad 1 seç,karşına seslerin bankaları çıkacak,yada ses bankalrındaki user 1 2 seçipte tr zılgıt insan sesleri v.s ve zil kitleride atayabilirsin

hangi sesi pada yüklemek istiyorsan o sesi seç ve eixt bas,o ses oraya gelecektir, bu şekilde diğer padlarada ses ata sonra wirite yap tamamdır

doğru zaten çoğu üstünde var boşuna yükleme :)

zafer bey tarif ettğiniz gibi yapıyorum zaten, örneğin sette HOPPAAA adında pad var, bu padı ses bankasına eklediğimde, ven menü den pad ayarlarından o sesi seçsem bile çalmıyor, neyse sorun değil sanırım sample olayı felan var, ilginize teşekkür ederim

padlar insan sesleri çalışmıyor ? ? Nedeni ? Cevaplayabilirmisiniz ?

arkadaşım pa 500 tr dışardan hiç bi ses almassın içinde ne varsa onu kullanabılırısn..