Cevap: Neden Düğünlerde YAMAHA KULLANAN yok ?
Gökhan kardeşim sen kaç farklı ortamda sahne aldın? Kaç farklı tesisat kullandın ? Ne tonlamalar yaptın ? Hayatında A300 ile A1000i aynı tesisata bağladın mı ? Olay tamamen setin ve tesisatın ile alakalıdır. Aletlere bok atmadan önce hatayı kendimizde aramak lazım.
Emir ercan Ayar kardeşim! Bokladığımız yok birşeyi..Kendi şu an kullandığım alet hakkında konuşuyorum..Maksadım birşeyleri kötülemek yada herhangi bi polemik yaratmak değil..Tüm setleride kullandım ama alet randuman vermedi..3-4 farklı tesisatta işten anlayan arkadaşlarla ayarlamalar yaptık..(çevrem geniş) bi çok yerde sahne alıyorum..Düğün salonundan,sokak düğünlerinden, bi kaç gazino işi yaptığımda oldu..
a300tr ilede kaç düğün bitirdim.a1000tr ilede videolarınıda atacam dur bekle ..bi kaç video çekebildim.. hani sen aşağılayıcı bi üslupla hayatında kaç program yaptın gibisnden konuşuyorsun ya sırf o lafın için bunları yayınlıyorum..
amacım birşeyleri boklamak değil..Şikatimi dile getirmek..Zaten a1000tr yi satıyorum!..
al bak övemediğin a1000tr ne..Kendi cihazımı kötülüyorum..Berbat alet kardeşim..Tesisatta sadece kuru gürültü..
Facebook
Facebook
Diğer yapmış olduğum programlardan ufak kesitler..
pa500tr düğün öncesi bi çekim bu
KAZA KIZ FENAA DAMAR | Facebook
pa800 düğün öncesi arkadaşlarla takılmaca..o programıda kendim bitirdim
Gök Han & Barış & Cixßoy 2/4 OYUN HAVALARI MAKARASINA.. | Facebook
pa3x pro ile yapmış olduğum program
Dün hiç bi prova yapmadan düğün yerinde tanışmış olduğum arkadaşlarla ritim kapatmadan orgun başına geçtiğim ve düğünün kendim bitirdğim bi program.. (elektrocu meyan çekerken direkt parçaya giriyo az çok hatalarımız var) ilk denememiz ve düğünün ortası..
http://www.facebook.com/photo.php?v=2592428948494
Bak buda 2008 de pianistliğe yeni adım attığım yıllarda çekmiş olduğum bi video..
http://www.facebook.com/photo.php?v=2555613188123&set=vb.1787783597&type=2&theater
Emir ercan kardeşim, halen Bi takım şeyleri savunacağına, karşındakine sen hayatında programmı yaptın , sistemmi gördün vs. vs. gibsinden konuşacağına işe çocukca o org bu orgu döver gibisinden ele alacağına farklı boyutlardan bak..
kendi aletim hakkında konuşuyorum burda..Randuman alamadım diyorum,isyan ediyorum yahu! sezonun ortasında alet elimde kaldı. kaç farklı sistemde denedim yok yok!..o kadar meraklıysan al sana satayım bendeki a1000tr yi?
Emir geçmişte bi çok yardımların oldu bana, bazı şeyleri senden öğrendim sağolasın..Geçmişi inkar etmem emirden öğrendiğim bi çok şey oldu orga ilk başladığım zamanlarda..Ama emir yaklaşımın ve üslubun beni üzdü..Eski emir gitmiş, yerine başkası gelmiş sanki...
Allaha emanet ol , sağlıcakla kal