or 700 tr v2 de olmasını istedikleriniz

• Konbuyu başlatan EMRE_53
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 24
  • Görünümler : 6K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EMRE_53

Gold
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
YAMAHA A2000 PLUS EMO USB
arkadaslar or 700 v2 de ne özellik olmasını isterdiniz

Cevap: or 700 tr v2 de olmasını istedikleriniz

amuda kalkmasını!

şınav çeksin DAHA İYİ

arkadaşlar işin ciddiyetini söylersek,,yamaha dan özellikle sağ sol ptch bender(sağsol yapılıyo git yaptır )bence bu yanlış çünkü herşeyin orjinali daha iyidir,,bana göre saundu biraz zayıf,rtmleri güzel rtmlerine bişey demiyorum

tyros serisine kesinlikle sözüm yok muhteşem,

ben burada polemik olmasın kesinlikle or 700 de şunlar olsaydı alırdım diyerek isteklerimi sunayım

1,saund bana göre zayıf tok değil,,

2,sağ sol ptch bender

3,sample özelliği,,

4.rtmlerde biraz daha sert rtmler olmalıydı

korgun sert seslerine ve rtmlerine alıştığım için mi bilmiyorum or 700 çok yumuşak bi org bana göre,,

yapılan çalışmalara kesinlikle saygısızlık olarak algılamayın,,emeğe sonsuz saygım vardır,

Her modelin kendine göre farkli yanlari vardir zaten hepsi ayni olsaydi bu kadarin pazarin ne anlami vardi değilmi...

Açıkcası burada orgların kıyaslamasını yapmak tamamen muzisyenlerin kişisel egolarını yarıştırması bence .

Sound deniyor genelde , soundun ayrımını salondaki 100 dinleyiciden 99 u ayıramaz ki o 1 kişi de farketse ne olur farketmese ...

sesler deniyor tabi ki sesler önemli ama sesi daha iyi diye ekstradan 2-3 bin lira para vermek biraz lüks değil mi ? o farkla kendine bir mikser veya kolon alırsın ...

Bence org sağlamlık ve altyapı desteğinin çoklugu ile kıyaslanmalı .

Yıllarca a-1000 ile program yaptım bir tane de müşteri şikayet etmedi "kardeşim senin orgun sesi tok değil" " "sound doyurucu gelmiyor" gibi tek bir laf duymadım genelde herkes memnun ayrıldı .

Demek istediğim nokta su herkes de bende su var bu özelliği var sendekinde yok tarzında orgları kıyaslamaları çok komiğime gidiyor .

or 700 kullanıyorum gayet de memnunum , o olsaydı bu olsaydı olsaydı bu rakama alamazdım o özellikler olmadan da ben işimi yapıp para kazanabiliyorum .

işe başvurdugum mekana 3 kişi gitmiştik , birinde korg pa 800 diğerinde tyros 2 vardı en ucuz org benim ki idi ama beni işe aldılar .

cems hocam açıklamalarınız gayet yerinde ve güzel,teşekkürler...

Bende ilk önce Yamaha kullanıcılarının orgun üzerinde var olan özelliklerin hakkını vermesini istiyorum:D

helal :D
vala negüzel kapaklık cevpalar geliyo :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...