or 700 tr v2 de olmasını istedikleriniz

• Konbuyu başlatan EMRE_53
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 24
  • Görünümler : 6K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: or 700 tr v2 de olmasını istedikleriniz

elinde pa 10000000000 çıksa yada tyros 44 çıksa ne olur sen onun hakkını veremedikten sonra......

bence tek eksiği or700 v2 nin tuşların yumaşaklığı illaki aleti okaşayaarak çalmamız gerekiyor!!

Açıkcası burada orgların kıyaslamasını yapmak tamamen muzisyenlerin kişisel egolarını yarıştırması bence .

Sound deniyor genelde , soundun ayrımını salondaki 100 dinleyiciden 99 u ayıramaz ki o 1 kişi de farketse ne olur farketmese ...

sesler deniyor tabi ki sesler önemli ama sesi daha iyi diye ekstradan 2-3 bin lira para vermek biraz lüks değil mi ? o farkla kendine bir mikser veya kolon alırsın ...

Bence org sağlamlık ve altyapı desteğinin çoklugu ile kıyaslanmalı .

Yıllarca a-1000 ile program yaptım bir tane de müşteri şikayet etmedi "kardeşim senin orgun sesi tok değil" " "sound doyurucu gelmiyor" gibi tek bir laf duymadım genelde herkes memnun ayrıldı .

Demek istediğim nokta su herkes de bende su var bu özelliği var sendekinde yok tarzında orgları kıyaslamaları çok komiğime gidiyor .

or 700 kullanıyorum gayet de memnunum , o olsaydı bu olsaydı olsaydı bu rakama alamazdım o özellikler olmadan da ben işimi yapıp para kazanabiliyorum .

işe başvurdugum mekana 3 kişi gitmiştik , birinde korg pa 800 diğerinde tyros 2 vardı en ucuz org benim ki idi ama beni işe aldılar .

syn cems cvbın bana idi galiba,,

sana tek kelime söylüm,kardeşim benim isteklerimdi onlar onlar olsaydı or700 ü alırdım diyorum,burada ne polemik çıkarmaya çalışıyosun,,konu neden açılmış konu başlığını okudunmu,,

bu arada kendi düşüncelerinle benim düşüncelerimi aşağılama,sen beğenmişsin almışsın herkeste memnunmuş senin için bi sorun varmı yokmuş,,eee neyi konuşuyosun sen burada,,konu başlığını iyi oku ona göre cvb ver,,varsa bi istediğin or700 de şu olsaydı diye yaz yoksa boş boş cvb yazma polemik çıkarma,,ben senin gibi ve sana destek çıkanlar gibi markacı değilim,,

bu arada yamaha adına sadece isteklerimi yazdım,,birilerine laf dokundurmak polemik çıkarmak adına değil,,hemen başka taraflara çekmeyin laflarımı,,

onlar olsaydı alırdım dedim..peki hatamı ettim SYN CEMS öyle yazmakla,,öyle yazınca sana ne oluyokı bana o cvbı verdın,,ben herkes gibi herkesten üstünlük taslayan biride değilim,,eğerki benden profesyonelsen ne güzel,,el elden üstündür,,o olmasaydı bu olmasydı ne yapacaktın,olacak tabi bişeyler aradığın bişeyleri bulacaksın tabi,,bulmadıkdan sonra ne yapıcan,,işi sadece piyaniste bırakmıyacaksın,org org olmadıktan sonra piyanist ne yapsın
bakıyorumda bazı arkadaşlar kapak olmuş bilmem ne olmuş tarzında cvblar yazmışlar,,konuyu okudum bana cevaben yazmışlar,,
bişeyler yazmak istemiyorum,,yazılıcak çok şey varda,,

SYN PİYANİST ŞANTÖR almadım zaten,,

Tuşların yumuşaklıgı ve saundarın tirimlerin yumuşaklığı....

Yoksa eksigi yok sadece yumuşak bir alet...

gidişat sanırım istenmeyen boyutlara varacak yine KİLİT...

syn cems cvbın bana idi galiba,,

sana tek kelime söylüm,kardeşim benim isteklerimdi onlar onlar olsaydı or700 ü alırdım diyorum,burada ne polemik çıkarmaya çalışıyosun,,konu neden açılmış konu başlığını okudunmu,,

bu arada kendi düşüncelerinle benim düşüncelerimi aşağılama,sen beğenmişsin almışsın herkeste memnunmuş senin için bi sorun varmı yokmuş,,eee neyi konuşuyosun sen burada,,konu başlığını iyi oku ona göre cvb ver,,varsa bi istediğin or700 de şu olsaydı diye yaz yoksa boş boş cvb yazma polemik çıkarma,,ben senin gibi ve sana destek çıkanlar gibi markacı değilim,,

bu arada yamaha adına sadece isteklerimi yazdım,,birilerine laf dokundurmak polemik çıkarmak adına değil,,hemen başka taraflara çekmeyin laflarımı,,

onlar olsaydı alırdım dedim..peki hatamı ettim SYN CEMS öyle yazmakla,,öyle yazınca sana ne oluyokı bana o cvbı verdın,,ben herkes gibi herkesten üstünlük taslayan biride değilim,,eğerki benden profesyonelsen ne güzel,,el elden üstündür,,o olmasaydı bu olmasydı ne yapacaktın,olacak tabi bişeyler aradığın bişeyleri bulacaksın tabi,,bulmadıkdan sonra ne yapıcan,,işi sadece piyaniste bırakmıyacaksın,org org olmadıktan sonra piyanist ne yapsın
bakıyorumda bazı arkadaşlar kapak olmuş bilmem ne olmuş tarzında cvblar yazmışlar,,konuyu okudum bana cevaben yazmışlar,,
bişeyler yazmak istemiyorum,,yazılıcak çok şey varda,,

SYN PİYANİST ŞANTÖR almadım zaten,,

hocam kapak olsun cevabı sana dil konuyu açana idi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...