or 700 tr v2 de olmasını istedikleriniz

• Konbuyu başlatan EMRE_53
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 24
  • Görünümler : 6K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: or 700 tr v2 de olmasını istedikleriniz

önce herkese slm ben daha dün para ihtiyacımdan dolayı v1 sattım şimdi kendime g 600 alıcam fakat elimi toparlar toparlamaz gene yamaha or 700 tr v2 alacam üstüne basa basa sölüyorum sokak düğünü olsun restorant düğünleri olsun her ortamda beni çok çok tatmin etti dünya paraları ödeyipte 1,2 ses ve ritim dışında başka özelliği bullunmayan falanca başka orglara enayi gibi para ödeyim zaten eski kazançlarımız kalmadı bide kendim aç gezip orgamı para yatırayım doğrusu sölemek gerekirse hiç bir eksiği yok bu or 700 lerin herşey yerinde makul heleki restorantlarda biçilmiş kaftan benim sölemek istediklerim bunlar kimse or 700 v2 lerde kusur aramasın şurda kaç kişi tam anlamıyla özelliklerini bilip kullanıyor menüsü çok kolay herşey üstünde e daha artık bişi isteyen kıl....... arasın belki bulur...:D

Sözün Özü

Maalisef insanın istekleri hiç bitmez. Var olan özelliklerini azaltsak, şimdiki halini mumla ararız. Zamanı gelince zaten birtakım gelişmeler olur. Ama öncesinde klavyeyi anlamaya çalışmamız olması istenilen durum, Vesselam.

size bir hikaye anlatıcam yanlız bu gerçek arkadaşlar;Yamaha Or700V2 kullanan bir arkadaş 1 hafta kullanıp hemen satmaya karar vermiş.sebebi ise sesler neden legato(yani uzayarak çıkıyor)usta Modülason benderını en son ayarda unutmuş:D doğal olarak seslerde vibrato özelliğide ekleniyor legatonun dışında:D ve adam satmaya karar vermiş:D başka birşey demicem iyi çalışmalar.

şuda olsun buda olsun demeyeceksin beğenmiyorsan başka alacaksın

aynen öle...

verdiğin paraya baaak s.....tuğun zangıra bak dio or700 :D

vallaha en kral alette olsa elinizde işlemeyı ve kullanmayı bılmedıkten sonra bır halta yaramaz onemlı olan aletı kullananbılmek calabılmek arkadaslar

vallaha en kral alette olsa elinizde işlemeyı ve kullanmayı bılmedıkten sonra bır halta yaramaz onemlı olan aletı kullananbılmek calabılmek arkadaslar

Yamahanın saundunu sevmiyorum, sevmeyede bilirim.. herkesin kendi tercihidir. ama bu cümleye Kesinlikle katılıyorum.. ;)

size bir hikaye anlatıcam yanlız bu gerçek arkadaşlar;Yamaha Or700V2 kullanan bir arkadaş 1 hafta kullanıp hemen satmaya karar vermiş.sebebi ise sesler neden legato(yani uzayarak çıkıyor)usta Modülason benderını en son ayarda unutmuş:D doğal olarak seslerde vibrato özelliğide ekleniyor legatonun dışında:D ve adam satmaya karar vermiş:D başka birşey demicem iyi çalışmalar.

Modulation tekeri yaylı değil mi hocam bırakınca eski şekline gelmiyor mu ? Bilmediğim için soruyorum yanlış anlaşılmasın :eek:

Modulation tekeri yaylı değil mi hocam bırakınca eski şekline gelmiyor mu ? Bilmediğim için soruyorum yanlış anlaşılmasın :eek:

hayır yaylı değil serbest çalışıyor.bıraktığın yerde kalıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...