Or 700 v2 plus kullanan acillllll!!!

jembeycem

Gold
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Yamaha a2000 v2 plus-korg 3x pro
SAYIN ARKADAŞLARIN BANA ACİL OLARAK YARDIM EDİN ASLINDA İŞİ BİLEN İÇİN ÇOK KOLAY 1 DAKİKALIK İŞTİR AMA BEN BİLMİYORUM İŞTE İKİ RİTİM VAR AMA BENİM KULLANDIĞIM RİTMİN 4. VARYOSYONUNU BEĞENMİYORUM BAŞKA BİR RİTMİN 4. VARSOYNUNU ONA EKLİCEK...

BU ABE KAYNANA RİTMİ BUNU KULLANIYORUM İŞTE 1-2-3 GÜZEL 4.VARYOSYON SİLİNCEK. VEEE.......

Zippyshare.com - ABE KAYNANA.S948.rar

BU RİTİMDEKİ 4 VARYASYON ABE KAYNANIN 4.VARYOSYANINA EKLENİCEK ACİLDİR ARKADAŞLAR...

Zippyshare.com - ROMAN BOMBA C.S962.rar

Cevap: Or 700 v2 plus kullanan acillllll!!!

Valla kardesm ben bılmyorum ama bılenler yardım eder inş. Forumu takıp et yada bu konuyu google yaz ılla yazan olmustr. Ben pa800 aldım kafam rahat valla

iyi yapmışın valla da ben şimdi istesem alırım pa 800 ama ses tesisatına giricem 3 milyara power - mixser-2 titan hop.-2 yamaha hs50 alıcam bi abiden inaşlah ama önce benim ses sistemimi satmam lazım toplam 900 tl istiyorum power mixser ve iki hoparöerle

dr.salim kardeşimiz daha önceden bunu video olarak yayınlanmış zaten.

35. dakikadan sonra nasıl olacağını anlatıyor.

OR700de ritim yazma.mpg - YouTube

kardeş yarın al

yapip paylasirsan sevinirim kardes ;-)

SAYIN ARKADAŞLARIN BANA ACİL OLARAK YARDIM EDİN ASLINDA İŞİ BİLEN İÇİN ÇOK KOLAY 1 DAKİKALIK İŞTİR AMA BEN BİLMİYORUM İŞTE İKİ RİTİM VAR AMA BENİM KULLANDIĞIM RİTMİN 4. VARYOSYONUNU BEĞENMİYORUM BAŞKA BİR RİTMİN 4. VARSOYNUNU ONA EKLİCEK...

BU ABE KAYNANA RİTMİ BUNU KULLANIYORUM İŞTE 1-2-3 GÜZEL 4.VARYOSYON SİLİNCEK. VEEE.......

Zippyshare.com - ABE KAYNANA.S948.rar

BU RİTİMDEKİ 4 VARYASYON ABE KAYNANIN 4.VARYOSYANINA EKLENİCEK ACİLDİR ARKADAŞLAR...

Zippyshare.com - ROMAN BOMBA C.S962.rar
Zippyshare.com