• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

OR700 anket !

OR700 Kullanıyormusunuz? (v1 -v2 -plus) yada tanıdıklarınız kullanıyormu?

• Ben ve arkadaşım kullanıyoruz

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    60
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: OR700 anket !

Yamaha or700v2+

Saygılar...

süper alet sevgili can başar.ben kendimi bildim bileli yamaha kullanıyorum.keşke v2 plus a
yeni çipler eklense,mp3 e:klense bence yapabilirsiniz isterseniz emekleriniz için teşekkürler.:)

MP3 ve Wav için TG Çipi uygun değil.(Tone Generator).
Bunun imkanı yok.

bende kullandım ve çokta memnundum...A2000'e geçmem dolayısıyla; 2 ay önce kocaelide bir arkadaşa sattım...

Moderatör tarafında düzenlendi:

Dediğim gibi aletin üzerindeki bütün ritimler bütün sesler bende fazlasıyla var bunu açıklamıycam ama or 700de rahatsız olduğum bir kaç konu var.
.volume tekerliği=hepsi bir olması yani hiç değilse bir pa 55 te ki gibi ritim sesi ayrı ses sesi ayrı ana hat sesi ayrı oslaydı,çünkü beni rezil ediyor bazen ince ayarları bilmediğimiz içn her ritim değşik kimisi kısık kimisi çok güçlü sesler desen altta kalıyor bazen çok yüksek çıkıyor bunun genel bir ayarı osla bi yere girip bütün ritimler ve sesle en yukar çalışsın süper olur.
.diğer sorun ise adaptörü çok kötü klavyenin arksınn giren elktrik yeri çok ince en ufak birşey de kırılıyor yani son sistem cihazlar alıyruz az para değil 2800 tl ye aldım neden bunlar power kablosu gibi yapılmadı.
.mikrofon girişi olmaması büyük eksiklik.
.BAŞKADA BİRŞEY YOK CİHAZ GÜZEL CİHAZ BEN İLERDE PA 800 ALICAM BUNUDA VERMEYİ DÜŞÜNMÜYORUM...

öncelikle can hocama teşekkürler ederim ben ve 4 arkadaşım or 700 v2+ kullanıyoruz güzel cihaz hepimizde çok memnunuz . istegimiz yeni ritim+ pad olursa seviniriz güncellemelere bizide (or700 cüleri )dahil ederseniz bu cihaz bitmez. şu anda herkes elinden çıkarıp a 2000 almak niyetinde yada 600qt. ben hariç yeni güncellemeler uyarlanmasını bekliyorum saygılarımla emekleriniz için çok teşekkürler

Can basar hocam; yoksa or700 culere bir supriz mi var? Anket yaptiginiza gore...

Çok merak ediyorum gerçekten bende e bir umut oldu bu anket:D

Yamaha or 700 v2 plus

Şu an için yamaha OR 700 v2 plus ilerideki düşüncem eğer s950 cip takılıp türkçe ritim ve ses yüklenirse s950 olmaz ise tyros gurubu düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...