• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

OR700 anket !

OR700 Kullanıyormusunuz? (v1 -v2 -plus) yada tanıdıklarınız kullanıyormu?

• Ben ve arkadaşım kullanıyoruz

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    60
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: OR700 anket !

Nickimdende anlaşılacağı üzeri 4 seneden fazla süre OR700 kullandım. Sıfır aldığımda v1 di sonra yapılan tüm güncellemeleri Can bey'e yaptırdım ve V2 plus olarak geçen sene sattım. Kullandığım bu uzun sürede gerçekten, her tarz müzik ve eğlence programı yaptım. Çok ekmeğini yedim. Bence cihazda eksik olan ritim ses veyahut pad değil. Donanım olarak pitçbendirı korg gibi olsa yeterlidir. Mic veya mp3 olmasını herkes ister ama olmamasıda çokta sorun değil. oR 700 den sonra bi ara a2000 almıştım hatta siteye konusu ve resimlerini ekledim, Power adaptörünü orgun içine gömmüştüm ve bu dertten kurtulmuştum. şimdi Or700üm olsa yine aynı işlemi yaparım. Özellikle v2 çipinden sonra her yöreye ait yapılan ritimler ve sesler. Plas çipinde eklenen Edi zurna aleti nirvanaya ulaştırdı. Diğer cihazları alıp. yok şu sette bu var yok bu sette şu var derdi or700 de yok, herşey elinin altında ve hazır. Ben şu an Ketron xd9 kullanıyorum. OR 700 ün pratikliğini halen arıyorum. Her an yeniden 1 adet alabilirim Kullanmayıp almak isteyen ve kafasında soru işareti olan arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim.....

or 700 v2 plus kullanıyorum..

demekki bunca zamandır Plus'un günahını almışsınız.
sayın emreyusuf55.

yok gunahını almadım can bey sadece plus diye aldıgım org megerse plus degilmis sadece aldandım :) sesleri beni tahmin etmedi su an pa60 la yola devam istedigim her ses mevcut :)

üstad ben hala kullanıyorum.çok memnunum.satmayıda hiç düşünmem.

bende de vardı ocak ayında satıp a2000 v2 plus aldım, sattığım arkadaş şu an kullanıyor.

yok gunahını almadım can bey sadece plus diye aldıgım org megerse plus degilmis sadece aldandım :) sesleri beni tahmin etmedi su an pa60 la yola devam istedigim her ses mevcut :)

Sizin Klavyeniz V2 olabilir.Zaten bu Plus hikayesi V2 iyileştirmesidir.
Demek istediğim Aletinizi V2 Plus zannederek bir türlü kaynaşamadığınızdı.
Çünkü Plus üzerindeki Türk Enstruman sesleri gayet başarılı ve bir çoğu zaten Emo Ustadın eseridir.Neyse PA60 hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın.

Sizin Klavyeniz V2 olabilir.Zaten bu Plus hikayesi V2 iyileştirmesidir.
Demek istediğim Aletinizi V2 Plus zannederek bir türlü kaynaşamadığınızdı.
Çünkü Plus üzerindeki Türk Enstruman sesleri gayet başarılı ve bir çoğu zaten Emo Ustadın eseridir.Neyse PA60 hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın.

sagol ustadım bu alemde dürüst insan bulmak cok zor uc kurus menfaat icin insanlar her yolu deniyorlar or700 gercekten cok zengin org set derdin yok ses atma ritim atma derdin yok arkadasımda plus var bana yapmıs oldugu sesleri gönderirdi bende öyle guzel cıkmazdı sesler demekki o plus benimki v2 imis saglık olsun uc kurustan yıkılacak adam degilim ben birde pa60 la devam edelim bundan sonrası hedef pa800 :)

Can hocam v1 kullanıyorum. Bir arkadaşımda da v1 var. Evvel zaman bir kaç kişide de görmüşlüğüm vardır v1'i...

Şu an için klavyeyi sadece MIDI klavye olarak kullanıyorum. Bazende bazı arkadaşlar için (güvendiğim arkadaşlarım) günü birlik kiralıyorum...

Bende 3 hafta önce tekrardan v1 alıp plus yaptırdım bende 3x de var ama nedense bu klavyenin yeri çok başka birde şu yarıda kalan güncellemeler yapılsa çok daha mutlu olacağım : bu arada arkadaşlar elinde plusın kitleri ile yazılmış roman ritimleri olan varsa bana yardımcı olursa sevinirim herkese bol kazançlar

or700 plus cıyım hocam saygılar alet hakkını verıyor 21 22 ay oldu sıfır almıstım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...