• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

OR700 anket !

OR700 Kullanıyormusunuz? (v1 -v2 -plus) yada tanıdıklarınız kullanıyormu?

• Ben ve arkadaşım kullanıyoruz

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    60
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: OR700 anket !

Benim patron kullanıyor.

konu günceldir arkadaşlar.. kullanan arkadaşlar katılsınlar.. anketi oylasınlar lütfen.

Yeni chip gelecek diye düşünüyorum.OR700 megaplus gibi bir şeydir belki.

OR700 SuperPlus ))

Arkadaşlar konu dışı yorumlar yazmıyalım. !!

can abi beni biliyorsun zaten

a1000 den sonra v2+ fakat can beye sadece şunu tavsiye edebilirim keşke a1000 kitlerini de v2 de kullansaydı.Keşke a1000 deki o canlılığı yakalayabilsem yada o ritimleri okutabilsem bire bir.Konu dışı oldu belki ama can beyi hazır bulmuşken belirtmek istedim.A1000 kullanırken 80 kullanan (ritim) konusunda şaşkınlık içersinde ritimleri dinliyorlardı.İnanın 80 le kafa kafaya bazen daha kaliteli ritimleri gözlemledik dinledik.Çünkü yanyana programlar yaptık.Saz çalan dostlar arkadaşlar A1000 den bu soundu nasıl yakaladığımı merak ettiler.Hatta komiktir çipli a1000 kullanan bir arkadaş düz olan bendeki a1000 e inanamamıştı düz olduğuna...O zaman git a1000 al diyenler çıkabilir ama bu tarafada dönünce sesler var zurnalar mey ler düdükler.Anlatabildiysem ne mutlu... sonuç v2+ var bende :)

konu günceldir arkadaşlar..

4 arkadasım daha kullanıyor hepsi v1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...