• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

OR700 anket !

OR700 Kullanıyormusunuz? (v1 -v2 -plus) yada tanıdıklarınız kullanıyormu?

• Ben ve arkadaşım kullanıyoruz

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    60
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: OR700 anket !

emreyusuf aletin v2 plus olmasa bnm yazdıgım ritim ve regleri saglıklı kullanamazdn. Bu arada bnde v2plus kullanıyorum. Cubaseden ritim yazma olayı yamahada çok iyi =) bu arada or700 de ekran problemi yaşadm sadece onuda dtlde yaptırdm. 2 gün ekranın flarosanı 10 15 sn snra acılmaya basladı vakit olmadıgı için götürememiştim. Garantinin bitmesine 1 hfta kala getirdim dtl ye 2 gün orda kaldı sorun yok bizde yapmıyor dediler aldım eve getirdim takar takmaz aynı sorun dewam etti ve dewam ediyor. Daha götüremedim garantide bitti zaten dtl elemanı pek iyi bakmadı ilgilenmediler bnce aletle yamahanın bir memnun kalmadıgım tarafı bu yoksa güzel alet

Ben de ilk çıktığı günden beri kullanıyorum. Sayın Hocam bizzat senin oraya geririp v2 Plusa çevirmiştik. Umarım bizi sevindirecek bazı gelişmeler düşünüyorsundur. Sevgiler.

Evet kullanıyorum. or700 v2. Ancak bu aralar ritim, midi paylaşılmıyor. Bu konuda şikayetçiyim.

Sayın Can Başar Hocam YamahaS650 için bir usb set hazırlamayı da düşünürmüsünüz.Alet gerçekten çok iyi , (fiyatına göre tabi) ve ben uygunken almıştım

merak ettim doğrusu can abi soruyosa vardır bişeler:)

Eskiden YAMAHA A1000TR kullanıyordum şimdi YAMAHA OR 700 V2 PLUS kullanıyorum...Kullanımı çok rahat olduğu için müzik aletlerinde her zaman YAMAHA tercihimdir... :)

Bu arada çevremde sadece bende var or 700 ama taki a 2000 çıkana kadar 2 kişide dahada vardı gerçi sizde tanırsınız can bey biri orhan önal ve erol soytürk iki abimizde a 2000e geçti..

ben daha önce v2 kullandım şimdi a 2000 kullanıyorum bulunduğum ilçede buraya üye olmayan 2 or 700 v2 plus kullanıcısı 2 kişi var

Uzun süre kullandım , satıp a2000 e gectim , 2. bir klavye almayı dusunuyorum ilerde düğün sezonu malum , yine or700 düşünüyorum...

Katılanlara teşekkür ederim.Lütfen kullanan herkes katılsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...