• Trakyamuzik.net Güncellenmiştir..! Medya ve Kaynaklar gün geçtikçe içeriğimiz Çoğalıyor.. izlemede kalın saygılar..
  • '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

OR700 -Soru Cevap

USB deki ritimleri çalabilirsin , sözler varsa okur yoksa kendin yazarsın ,ana sayfada kullanma klavuzu var.

kendimiz nasıl yazabiliriz sözleri böyle bi özellik varsa o zmn süper

klavye üzerinde ritimleri nasıl editleriz yamaha or 700 tr v1 kullanıyorum yardımlarınızı bekliyorum tskler

Dr.Salim beyin bu konu ile ilgili detaylı video anlatımı var izleyebilirsiniz bende var ama buraya koymam doğru olurmu emin değilim onun için siz kendisinden isteyin.

Saygılar

Dr.Salim beyin bu konu ile ilgili detaylı video anlatımı var izleyebilirsiniz bende var ama buraya koymam doğru olurmu emin değilim onun için siz kendisinden isteyin.

Saygılar

salim beye nasıl ulasabilirim orgu yeni aldım ritm degistirdigim zaman parametreler degisiyor rezil oluyorum sahnede lütfen acil yardım

Midileri transpoze yapınca komaları da kaydırıyor alet ne yapacağız çaresi var mı?

Hala bir cevap yok çok yardımcı oldunuz sağolun!

Sağol batuh! Hemen izleyeceğim videoyu!

Sevgili batuh verdiğin youtube linki 30.sn de takılıyor.Aşağıda linkte sorun yok tekrar teşekkürler.Şimdi izleyeceğim...

Geri