Or700 v2 plus a2000 ıcın mıkrofon ıstegı

Cevap: Or700 v2 plus a2000 ıcın mıkrofon ıstegı

hadi mikrofon takıldı ? pa3x teki gibi tc-helicon performansı mı bekliyorsunuz arkadaşlar?? cihazın seviyesi ve hitap ettiği kesim belli, çok fazla beklenti içerisine girmeyelim derim..

ama 12 bilmem kaç yıllık mazisi olan pa80 in bile mikrofon girişi varken 2012-2013 de üretilecek olan yamaha xxxx serisinin mik. girişi olmaması yamaha'nın büyük ayıbı.Elinde teknoloji varken onu kullanmamak!.. bilemiyorum.

evet,aynen katılıyorum 10-13 yaşındaki bir alette varken yamahanın 2012 modelinde olmaması büyük bir eksik...buda müsteri kaybının %20'sini oluşturuyor...inşaallah tez zamanda a2000 alacağım ve aletimde mikrofon girişinin olmasını içtenlikle isterim...

benim içinde büyük eksiklik mic. ama yapacak bişey yok ben a 2000 modelinde kesin gözüyle bakmıştım ama hayal kırıklığı yaşadım 2. side a2000 fiyatı bence alet setle falan baya bi yükseliyo fiyatı ofiyatdaki bi aletde microfon bence olmassa olmaz mikrofondon kastım sadece mic değil efeckt olayı tabiki or700 den memnunum ama fiyatda önemli

desteklerinizi bekliyoruz talep cok olursa proje baslatilicak

Basit bir mikrofon preanfisi ve eko devresi ile audio in girişinden mikrofon bağlanabilir. Ancak cihazın içindeki anfi 2 X 12 watt sanırım. Bu kadar güçle de uzun süre çalınmamalı bence.. Ayrıca bu güç herkesi tatmin etmeyebilir. En uygunu ufak bir 2 x 20 w ekolu anfi ve ona uygun hoparlörler bence.. Projede cihazın menüsünden dijital olarak mikrofon ekolayzırı, reverb,delay, volume vb ayarları gibi şeyler olur mu acaba?

ya arkadaşlar yanlış anlamayında polemik konusuda olmasın lütfen ama hesap ortada ve adama sormazlarmı?bende yamaha kullanıcısıydım alış fiyatınız sanırım 3500 küsür mikrofon taktır set al çip vs oldu pa 800 fiyatı.ne anladım bu işten?

Moderatör tarafında düzenlendi:

ya arkadaşlar yanlış anlamayında polemik konusuda olmasın lütfen ama hesap ortada ve adama sormazlarmı?bende yamaha kullanıcısıydım alış fiyatınız sanırım 3000 küsür mikrofon taktır set al çip vs oldu pa 800 fiyatı.ne anladım bu işten?

bir gün opel servisinde dikkatimi çekti. Chevrolet lerin bakım bedelleri astradan daha pahalıydı, yedek parçası da öyleymiş sordum. Artık yeni piyasa taktiği de bu zaten anlaşıldığı üzere.

Servet abı cok cıhaz degıstırdım suna inanıyorum yamaha ve korg ayrı dünyalar ben v2 plus alcam enaz 2yıl değiştirmiycem cihazı 150 200e bakmayıp picbend ve mic yaptırcam çünkü uzun süreli kullanıcam v2 plus ritim saundu çok iyi beni picbend ve menü zorluyo işte bu yüzden korg kullanan yamahayı yamaha kullanan korg u tercih etmiyo 2sindede birbirindem ayırcak çok farklılar var açıkçası işimize pek gelmiyo

hadi mikrofon takıldı ? pa3x teki gibi tc-helicon performansı mı bekliyorsunuz arkadaşlar?? cihazın seviyesi ve hitap ettiği kesim belli, çok fazla beklenti içerisine girmeyelim derim..

ama 12 bilmem kaç yıllık mazisi olan pa80 in bile mikrofon girişi varken 2012-2013 de üretilecek olan yamaha xxxx serisinin mik. girişi olmaması yamaha'nın büyük ayıbı.Elinde teknoloji varken onu kullanmamak!.. bilemiyorum.

yazılımsal olarak vocalizer özelligi olmayabilir zaten büyük ihtimal donanımsal olarak takılacagından dolayı efeklendirme donanımın içinde olacaktır.

orhan satma cihazi mic projesi olursa sana şarkı okutcam

Aa teknolojik kardeşim kim sana ''ama 12 bilmem kaç yıllık mazisi olan pa80 in bile mikrofon girişi'' olduğunu söyledi haa ?

O sandığın giriş AUDIO IN olmasın ?..

batuh abicim pa80 e mikrofon takılıyo gear 1 2 diye girişleri var.