or700v2 plus

• Konbuyu başlatan sekooo
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 28
  • Görünümler : 8K
Cevap: or700v2 plus

salim abi allaha şükür ritim eksiğimiz yok ellerinize sağlık ama mesela müzisyenlerden talep olsa set yapılır mı dogdu abiden fuat abiden felan.

doğdu hakkında bi bilgim yok.
fuat cezaevinde (başına talihsiz bir olay geldi)
Orhana bi sorun,
benim o kadar vaktim yok :D

ben bu konuyu acarken bastada solkedım kızacak bısey yok uzatacakta bu benım dusuncem bastan bı özur dıledım yanlıs anlasılmasın fakat durum bu

orhan abi bu siteye üye mi salim abi. öyle bir çalışması olur mu acaba sorarsak bi.

Ona Face'den ulaş. Orhan Önal olarak

tam abi çok saol. abi bir sorum olacaktı. şimdi bu pa800 insan sesleri felan var ya onları plusa uygulanmaz mı illa fabrikasyon ayarlarıyla mı oynanması lazım. biliyorum yamaha sample okumuyor. yani bir ufak değişiklikle yapılamaz mı. veya stüdio çalışmasıyla yapılamaz mı. teşekkür ederim şimdiden salim abi

sizinde bir bildiğiniz varki olmaz diyorsunuz,ne diyeyim teşekkürler bu net cevap için:D....çalışmalarınızın devamını dilerim:)

Bu ülkede bu millet 6500TL verip Korg PA3X alıp elektronik bir sorunun O.S ile halledeleceğini düşünüyorsa, gerçekten bu ülkede değil org yapmayı insanlara gerçekleri bile anlatamayız !.. Çünkü anlamazlar, anlamak istemezler..

or700 yapılaca en iyi şeyler fazlasıyla yapılmış bence yeni arap modeli bekleyin mesela or7000 çıkabilir fakat tahminime göre bu sefer tyros3 seslerinden koyarlar biraz yine sampler olmaz can başar bir şey yaparmı bunuda bilmem or700 ü bu haliyle beğenmiyorsanız o zaman başka alet alın yada başka org yokmuş gibi kabullenin:)

Bu ülkede bu millet 6500TL verip Korg PA3X alıp elektronik bir sorunun O.S ile halledeleceğini düşünüyorsa, gerçekten bu ülkede değil org yapmayı insanlara gerçekleri bile anlatamayız !.. Çünkü anlamazlar, anlamak istemezler..

sizi çok daha iyi anladım,evet düşündürücü:rolleyes:dikkate aldığınız için teşekkürler:)