or700v2 plus

• Konbuyu başlatan sekooo
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 28
  • Görünümler : 8K
Cevap: or700v2 plus

sevgili arkadaslar öncelikle pa 800 almayı düşünüyorum demiş arkadaş fakat ben 8 yıl pa 80 le çalışmış birisiyim.pa 800 bir arkadaşımda var çok uzun uzun aleti ınceledim.yani öylesine degil uzun uzadıye inceledim. en kaliteli dedikleri programlarıda baktım.öncelikle şunu belirteyimki yamaha saundlarına alışmış bir arkadaş korg a gecerse attan inip eşşege binmiş gibi olur hayal kırık lığına ugrar. çünkü pa 80 ile pa 800 arasında öyle saund olarak uçuk bi fark ben göremedim.korgun ne darbukası darbuka gıbı gelır nede bendırları adam gibi gelir.arkadaslar ben yaklasık 2 yılda ketron sx 3000 kullandım ınanın o bile pa 800 den daha ıyı saund lara sahip.or 700 ilk kardeşim aldi aleti gurcaladıkca ne kadar ıyı saund ve ozellıklere sahip oldugunu gorunce hemen or 700 egecmeye karar verdim. ben ce or 700 elestirilecek 3 yonü var sadece birincisi tuslar hissettirmiyo çalarken oyuncak gibi yapmışlar 2.si usb giriş keske önden olsaymıs ayaklıgın abuk subuk yerlerıne denk gelıyor bazan 3.su ise pic bender turk sıtılınde olmalıydı .yoksa kesinlikle alşetin saundları cokiyi bence hele hele aletin ses yazma özellikleri tartısılmaz güzel.buradan ayrıca bu saundlarda en büyük emegi gecen can beye teşekkürlerimi sunarım.alet üzerine çalısan bizimle ritim çalşmalarını paylasan arkadaşlara ayrıca çok teşekkür ederim.yavaşa yavaş bende fırsat buldukca ritim yazmaya başladım biten ritim leri nasp olursa burda bende paylasacagım.bu yazımı neden yazdım or 700 den baska alete gececek olanlar oncelıkle alacakları aletı ve or 700 aynı cıhazda aynı anda takıp dınlesın oyle kara versinler.bunu kesinlikle deneyın arkadaslar aynı cihazda saundları karsılastırın öyle karar verin. herkese saygılarımı sunuyorum fikirlerimi sizle paylaşmak istedim saygılar.

efekaan, sana aleti zorla itelemediler ki, dinleyip görüp yorumları okuyup aldın sonuçta. içinden İsmail Tunçbilek fırlayacak da demediler :) Demolarda ne dinlediysen onu alacaksın.

Ayrıca yapılan demoların çoğu, sequencer yazılımları ile yapılıyor bu yüzden yapılan çalışmaya daha hakim demolar ortaya çıkıyor. ( Mesela kanun alttan eseri çalıyorken üzerine klarnet meyan geçiyor, o esnada da darbukaların bright değerleri değişiyor gibi :) )

sevgili üstadlarım...abilerim..kardeşlerim....ben erzincan erzurum yöresinde yaşamaktayım... buraların düğünleri genellikle doğu 6/8 2/4 ve benzeri gidiyor... önceleri pa 800 der dolasırdım elimde a1000 le a1000 i sattım...pa 800 ü yakından inceleme fırsatım oldu...org güzel ama çok fazla haz alamadım...ama yamaha or700 v2 plus'u denedim bi tanıdık vasıtasıyla org mükemmel bi saund kalitesine sahip...zaten zurnaları beni mest etti...ama tek eksigi 6/8 davul kiti olmamasıydı... siparişini verdim ve orgum cuma günü elimde...şimdi salim abim .... can abim.. ve batuhan abimden ricam... bidahaki güncellemede 6/8 davul kiti yaparsanız çok memnun kalırım.... herkese iyi günler kalın sağlıcakla.....
(Piyanist DaDaS)

hocam bu siteden istek yapabilirsin yoksa isteğin kabul olmaz. bu siteden mp3 şeklinde yolla o ritime benzer yazıyorlar. salim abiye batuhan abiye teşekkürler yardımlarını esirgemiyolar.

LİNK: v2 Plus Destek Sayfası

üstadım teşekkür ederim.... linki bilmiyodum...

arkadaş senin bu sıkıntılarını ben her zaman dile getirdim bende yıllardır yamaha kullanıyorum evet dogrusu bu paraya bu alet gerçekten çok iyi pa80 in ölüsü 2000 tl sen sıfır alıyorsunbu paraya fazla bişey artık bende beklemiyorum dogrusu bu alet bu kadar sazı da macunuda bu pa800 2.eli 3500tldolu bi aletin yani 2bucuk tane alıyorsun or700v2 den bölde bi fiat farkı var aralarında koca bir uçurum açıkcası yamahada dügünlerde gerçekten iyi bir performans sunuyor kullanıcıya bende dügün çalıyorum bana göre fena degil eleoktrolar birazda sen işlersen bayagı iyi oluyor davullar dabrukalarçok iyi bence esası fiatı bu paraya bu performans bence çok iyi adam 4000tl veriyor 800e dügünde oda sende aynı parayı alıyorsun kimse demiyor o adam 800 ile çalıyor diye bence önçelikle aleti birazda sen kurcala ritmleri sesleri çok degişecektir göreceksin neka para oka köfte genede saol yamaha fakir müzisyenin dostu sende olmassan yanmışız biz kim verecek o paraları korg.a ha bide parayı verecen sorada setleri begenmeyim satın alacan buda var

Arkadaşlar konuya düşüncelerimi paylaşma adına müdahil olma ihtiyacı hissettim..

Org teknolojisi çok gelişti kelimesi yanlış olur çok değişti.Eskiden hazır gümbür gümbür tonlanmış sesler,birkaç ayar olanağı ve iş bitiyordu..Şimdi sesler yeni nesil orglarda nerdeyse ham şekliyle fabrikadan çıkmakta.Org kullanıcısı inanılmaz efekt imkanlarıyla aradıkları sesleri bulabilecek durumda..Ben aslında bu konuyu çok olumlu buluyorum müzikten anlamayan insanların müzisyenim diye geçinmesinin önüne geçecektir bu.Yanlış anlaşılmasın bu ayarlar konusunda sıkıntı duyanlar müzikten anlamıyor demiyorum yalnız biz tembeliz.Üşeniyoruz.Geçen epey oldu aslında,bir arkadaş or700 elektro sesi demosu paylaşmış çok güzeldi ben yapmaya çalıştım biraz oldu ama üşendim üzerinde durmadım yani olay bu.Eğer bu işten ekmek yiyorsak çalışacağız kafa patlatacağız artık teknoloji çağındayız bu işin lamı cimi kalmadı öğreneceğiz.30 yaşından sonra bilgisayar kullanmasını öğrendim iş sıkıya binince..İsteyince oluyor.

arkadaş senin bu sıkıntılarını ben her zaman dile getirdim bende yıllardır yamaha kullanıyorum evet dogrusu bu paraya bu alet gerçekten çok iyi pa80 in ölüsü 2000 tl sen sıfır alıyorsunbu paraya fazla bişey artık bende beklemiyorum dogrusu bu alet bu kadar sazı da macunuda bu pa800 2.eli 3500tldolu bi aletin yani 2bucuk tane alıyorsun or700v2 den bölde bi fiat farkı var aralarında koca bir uçurum açıkcası yamahada dügünlerde gerçekten iyi bir performans sunuyor kullanıcıya bende dügün çalıyorum bana göre fena degil eleoktrolar birazda sen işlersen bayagı iyi oluyor davullar dabrukalarçok iyi bence esası fiatı bu paraya bu performans bence çok iyi adam 4000tl veriyor 800e dügünde oda sende aynı parayı alıyorsun kimse demiyor o adam 800 ile çalıyor diye bence önçelikle aleti birazda sen kurcala ritmleri sesleri çok degişecektir göreceksin neka para oka köfte genede saol yamaha fakir müzisyenin dostu sende olmassan yanmışız biz kim verecek o paraları korg.a ha bide parayı verecen sorada setleri begenmeyim satın alacan buda var
Aynen katılıyorum..Çok iyi açıklamışsın...

arkadaslar bu konuyu ben actım ben kapatmak ısterım
ben kendımı bıldım bılelı 10 senedır yamaha kullanıcısıyım yamahadan vazgecemem haklısınız gercekten sesler rıtımler ham uzerınde oynayınca guzel seyler cıkıyooo denedım gordum emegı gecen basta can bey salım ve batuhan kardesıme butun emek harcayan gonu lveren herkese sonsuz tesekkurler calısmaların devamını dılerım

saygılar.