Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
OR700 ün tuşesi gayet güzel ve sağlam yumuşak olmasıda güzel aynı zamanda tek sorun zamanla tuşenin altındaki kauçuk elastikiyetini yitirince tuş ile conta arasında boşluk oluşuyor buda klavyenin bir miktar serbest kalıp tık tık sesler çıkarmasına sebep oluyor zamanla conta daha çok deforme oldukça sesler çoğalıyor ama kırlma bozulma ben en hor kullanılmış haşat yamaha or700 veya a1000 de görmedim
hocam güzel bi konuya değinmişsiniz.bende bu konuda bi soru sorcam.peki bunun bi çaresi yokmu.yani bu tıkırtı alınamazmı düzeltilemez mi.eğer bunun bi çaresi varsa lütfen bilgi sahibi yaparsanız sevinirim.can hocam belki bu konuda bilgi sahibiridir.bizleri aydınlatrsanız seviniriz.
bende bu işin çaresini düşünmekteyim yani en son çare yeni contalar ile değiştirmek yada tıkırtıya sebep olan kısımları yumuşak bir madde ile izole etmek olabilir dikkat ederseniz tuşe en üst noktada serbest iken tıkırtı yapıyor basılı iken yapmıyor
ben şu an elimdeki i30 un klavyesinide inceliyorum üzerinde yamaha yazıyor hakikaten plastik aksamda or700 ile aynı diğer korg serilerinin beyaz tuşelerin üzerleri oval i30 i3 te düz yamaha gibi zaten orjinal yamaha
işte şu an tyros klavyeside yaklaşık i30 ile aynı gibi