• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Org Almak İstiyorum Ama Degerli Üstadlardan yardım istiyorum

komando108

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Enst.
yok
Üstadların Müzik Konusunda pc de Cok İyiyimdir Fl studio olsun Cubase Olsun Reason olsun İyi Kullanmaktayım Kendım Pc Programcııyım Bugune Kadar Müzik Hoby mı Hep Bilgisayarda Müzik yaparak Pc Klawyesınden Yaptım Bir Ara piano ya meraklandım ELlerımı baya gelisştirdim Su an ise bir org almak ıstıyorum internette bıraz arastırdım ama hıc bıseyınden anlamadıgım ıcın degerlı ustadlarıma sorayım dedım fiyatı ne kadar uygun olursa o kadar ıyı olur ögrenci oldugum için ve bilgısayardan ritim ve sample atabılecegım bır org olsun yanı devamlı gelıstırmeye hazır kucuk eglencelerde kullanılabılecek org arıyorum bana uygun olarak hangı modellerı önerirsiniz cevabınız için şimdıden cok tesekkrler

Cevap: Org Almak İstiyorum Ama Degerli Üstadlardan yardım istiyorum

Sample atmak istiyorum diyosun ve bunun yanında öğrenciyim, uygun fiyatlı olsun diyosun.
İşte o biraz zor.PA800 ve A2000 en uygun fiyatlı sample atılabilen cihazlar ve PA80 var bunun yanında ama teknolojik olarak geride bayağı.Temizini zor bulursun 2300 tl civarında 2. eli.
İçerisindeki sample bana yeter yeni teknoloji olsun dersen işte o zaman sıfır alabileceğin en uygun orglar Roland bk-5 tr ve Korg PA500tr dir.Her ikiside 1000 euro.PA 800 ün 2. eli 3500tl civarında.Pa2x ve 3x i hiç söylemiyorum bile.A2000 in sıfırıda 1500 euro civarında.ok...

Moderatör tarafında düzenlendi:

Sample atmak istiyorum diyosun ve bunun yanında öğrenciyim, uygun fiyatlı olsun diyosun.
İşte o biraz zor.PA800 ve A2000 en uygun fiyatlı sample atılabilen cihazlar ve PA80 var bunun yanında ama teknolojik olarak geride bayağı.Temizini zor bulursun 2300 tl civarında 2. eli.
İçerisindeki sample bana yeter yeni teknoloji olsun dersen işte o zaman sıfır alabileceğin en uygun orglar Roland bk-5 tr ve Korg PA500tr dir.Her ikiside 1000 euro.PA 800 ün 2. eli 3500tl civarında.Pa2x ve 3x i hiç söylemiyorum bile.A2000 in sıfırıda 1500 euro civarında.ok...

hocam a2000 kullanıcıya açık bir alet değil bu yüzden de dışarıdan sample ses atılamıyor diye biliyorum,saygılar...

madem öğrencisin sana tek önericeğim alet yamaha s650 alette 16 mb sample rom da var.Fiyatıda 1250 tl civarı şuanda o paraya alınacak en iyi alet s650 senin her türlü işini fazlasıyla görür.Öğrenciysen alete fazla para vermene gerek yok .

madem öğrencisin sana tek önericeğim alet yamaha s650 alette 16 mb sample rom da var.Fiyatıda 1250 tl civarı şuanda o paraya alınacak en iyi alet s650 senin her türlü işini fazlasıyla görür.Öğrenciysen alete fazla para vermene gerek yok .

Aynen katılıyorum. Ayrıca sample atma olayına o kadar çok takılmazsan or700 v2 plus da tavsiye ederim.

benim kartlı pa60 aletimi verebilirim düşünürsen..ilan bölümünde bilgileri mevcut

s650 yi alma niyetiyle gittim ama hüsrana uğradım.. koma vermesi ayrı dert, ayar yapması bi ayrı dert. . koma kayıyordu aletin transpoze yapınca... mi karar koma vermek için arabic2 koması verip +2 yada -2 yaparak koma verebiliyordum.. hiç kullanıcı dostu bi alet değildi.. evde amatör olarak takılırsın aletle ama sahne işini unut

s650 yi alma niyetiyle gittim ama hüsrana uğradım.. koma vermesi ayrı dert, ayar yapması bi ayrı dert. . koma kayıyordu aletin transpoze yapınca... mi karar koma vermek için arabic2 koması verip +2 yada -2 yaparak koma verebiliyordum.. hiç kullanıcı dostu bi alet değildi.. evde amatör olarak takılırsın aletle ama sahne işini unut

gökhan kardeşim yeni partilerde koma kayması yok bende arabic 2 den veriyorum koma istersem -12 yapıyım kaymıyor senin denediğin alet herhalde ilk çıkan partiydi şuan alan arkadaşların hiçbiride koma kayıyor diye şikayette bulunmuyor.Ayrıca registarion olayı ile kullanımı da gayet pratik ...

Arkadasım Sample olayıyla uğrasmak istiyorsan Yamaha sana yaramaz sample olayı var ama son kullanıcıya açık değil .. sample de aranje klavyede tek çağre korg .. Yamahada sadece Tyros serisin de sample var .. Ama eğer iyi kulağın varsa Korg da sana yaramaz çünkü naturel lik namına hiç bir şey yok .. Sen en iyisi synth al kısıtlama olmadan kullan :)

Değerli Üstadlarım İlk Önce Verdiğiniz Cevaplar İçin Hepinize Teker Teker Çok Teşekkür Ediyorum Öğrenci Oldugum İçin Fazla Param yok Tas Catlasa 500 tl Cıkarabılrım Bundan Önce Kullandıgım org psr a3 tü çiftetelli misket ritimleri yoktu ben yazıyordum calıyordum ama org'un fişini çekip taktıktan sonra yazdıgım ritimler siliniyordu yoksa o bile ihtiyacımı goruyordu sample atmayı unutacagız bari ritim atalım :) Ben Baktım Yamaha a300tr Ler var sıfırları 900 tl ye hep belkı İkinci Ellerını Uygun Fiyata Bulabırım sonra gem wk3 lerde hosuma gidiyor Hangisini Önerirsiniz ya da bu fiyata baska önereceginiz org var mı?
Ayagımızı yorganımıza gore uzatmamız param olsa ketron xd9 alırdım arabic müzik sevdıgım ıcın hem de sesi bu kadar net mi olur org'un gözümde kaldı ama zamanla olur insallah