• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Org Almak İstiyorum Ama Degerli Üstadlardan yardım istiyorum

Cevap: Org Almak İstiyorum Ama Degerli Üstadlardan yardım istiyorum

sakın xd 9 za bulaşma.. A300 tr de nasıl misket çiftetelli olmaz yahu : )

yamaha a300 tr v2 den şaşma ilk baslangıç için .. 500 ' çok rahat bulursun ..

Dediğiniz fiyat aralığında sample ses atılan org bulmanız nerdeyse imkansız.Yazılım kullandığınıza göre hobi amaçlı çalışmalarınızda sample ses kullanma sorununuz olmayacak nasılsa...VSTI lerle işinizi görebilirsiniz.Küçük eğlenceler için, demişsiniz bunun içinde mesajlarda dile getirilen bilgileri aklınızın bir köşesinde tutun kolay gelsin...

sakın xd 9 za bulaşma.. A300 tr de nasıl misket çiftetelli olmaz yahu : )

Degerli Üstadım Ben a300 tr de çiftetelli yok demedim Bundan önce kullandıgım org'ta yamaha psr a 3 te yok diyorum yanlıs anlamıssın :):):)

500 tl bütçen varsa a300 tr v2 tek geçerim parasına göre şahane alet ...

gökhan kardeşim yeni partilerde koma kayması yok bende arabic 2 den veriyorum koma istersem -12 yapıyım kaymıyor senin denediğin alet herhalde ilk çıkan partiydi şuan alan arkadaşların hiçbiride koma kayıyor diye şikayette bulunmuyor.Ayrıca registarion olayı ile kullanımı da gayet pratik ...

bilmiyorum kardeşimde adamlar bana daha yeni geldi alet 2.parti filan dediler.. ama iyi oldu aletin koma kaydırması :) gidip a2000 plus aldım o sayede

bilmiyorum kardeşimde adamlar bana daha yeni geldi alet 2.parti filan dediler.. ama iyi oldu aletin koma kaydırması :) gidip a2000 plus aldım o sayede

artık alette öyle bir sorun kalmadı ama senin için iyi olmuş a2000 almışsın sayesinde :)

Degerlı Üstadların Uygun Fıyatlara synth'ler var onlardan alsam mesala yamaha mm6 a1000 ritimlerinide okuyormus daha ıyı olmaz mı biraz arastırdım galıba cok agır oluyormus ama zaten ben genelde evde kullanacagım akumpanya var mı acaba alt yapı lı ritim verıyormu bılmıyorum ama videolarını izledim gercekten sesleri cok guzel hosuma gıttı yada baska uygun fıyata ritimli synth varsa tavsiyelerinizi beklıyorum
ya da bir tane midiklawyemı alayım bi türlü ne alacagıma karar veremedım

arkadasım direct a1000 çip li alsmana ne uğrasıyon arenge klavye işte seni doyurur merak etme biraz edit ile güzel oluyor benim önceki alet a1000 di ritimleri ben yedinen yazmıstım dehşet olmusstu o ritimleri paylassam kesinlik le birçok kişi a1000 ne doner .. a1000 gerçekten güzel alet vesselam.