orgumuzu hangi karardan çalıyoruz arkadaşlar?

Cevap: orgumuzu hangi karardan çalıyoruz arkadaşlar?

benim çevremdeki herkeste re üzeri çalıyo :D bi türlü beceremiyorum re karar çalmayı, aelim mi karara kaçıyor :) nasıl re üzeri çalmaya alışabilirim üstadlar?? mi' kararda çaldığım perfomansı re karar çalarken yakalayamıyorum, arada akorları kaçırıyorum..Mi kararda akorlarda saatlerce çalsam dahi bi kere yanlış basmıyorum ama re üzerinde 10 dk yı ya geçer ya geçmez bi hata yaparım :D

yaw siz ne güzel insanlarsınız öldüm gülmekten ya allahım sizden ayırmasın beni ama sakın yanlış anlamayın beni

bende mi karar çalıyorum henüz başka yerden hiç denemedim

Re karar ve su gunlerde akorlar uzerindeyogunlastim cidden akor hazinesini genisletmek cok onemli ilk basta cok zorlasada yavas yavas alismaya basladim diyebilirim....
Bakin burda beder usta re uzeri,hakan cebi re uzeri ve benzeri cok usta re uzeri caliyorlar. ...
Zamaninda Hakanin tavsiyesiyle Re karara baslamistim burdan onada bir tesekkur edeyim...

genelde re üzeri fakat mi -la -sol- do karar çalıyorum

en zor fa ve si karardan çalmak:) bende re karar çalıyorum. ilk mesajda 4lü akor basıyor demişsin. bende 4lü akor basıyorum, ama bu 4lü akorun hiçbi artısı yok müziğe:) genelde piano solo çalışanlar çalanlar 4lü akora alıştıklarından dolayı bu akorları kullanıyorlar şahsen bende öle kullanıyorum. mesela re akor= re-fa-la 4üncü basılan akor gene re-dir. o yüzden farketmiyor:)

bende mi den çalıyorum ama re kararda çalabiliyorum.Ama açıkçası hepsinden aynı ses çıkıyo :)