- Enst.
- KORG PA300 pa600 pa900 pa3x
Cevap: Re: Pa 500 Tr Aldım, Sizde Alın
aslan hanı çok gezdim 0 olarak satışı çok kötü ama 2.el olarak inan öyle değ,l yaz döneminde 1tane 2.el pa500 bulamamıştım aslan handa şimdi 1500 1700 arası müşteri buluyor hemde çok rahat buluyor ritim saundu zayıf asma davul ve zurnada zayıf ama haricinde çoğu org 5basar kitlenme sorunu yok bozulma sorunu yok 20 25snyde set yükleyebiliyosun daha ne olsun
pa500 tr konusunda anlayamadığım bir nokta var.
o kadar büyük isim ritim vs ses yazdı bu alet çıkmadan önce.. birisi de çıkıp demedimi bu asma davullar, bu zurnalar beş para etmez diye? edi zurna ve pa80 kartlarında kullanılan asma davul sesleri artık demirbaş oldu bildiğiniz gibi. pa55 tr de de bu asma davullar var. ama hangi dahi ortaya çıkıp bu saçma kararı vermişse ben birşey demiyorum. darbuka zil vs her zaman için göz ardı edilebilir ancak asma davul ve zurna sesleri düğün piyasasında aletleri sattıran bir özellik haline geldi. gidin bakın aslan handa her dükkan pa500 tr dolu, hepsi ağlıyor alet satmıyor diye. kendi kazdıkları kuyuya kendileri düştüler başka birşey değil.
aslan hanı çok gezdim 0 olarak satışı çok kötü ama 2.el olarak inan öyle değ,l yaz döneminde 1tane 2.el pa500 bulamamıştım aslan handa şimdi 1500 1700 arası müşteri buluyor hemde çok rahat buluyor ritim saundu zayıf asma davul ve zurnada zayıf ama haricinde çoğu org 5basar kitlenme sorunu yok bozulma sorunu yok 20 25snyde set yükleyebiliyosun daha ne olsun