• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

pa 500 TÜRKİYE İLE YAPTIĞIM DEMOLAR

• Konbuyu başlatan kuscy
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 37
  • Görülen : 7K
Cevap: pa 500 TÜRKİYE İLE YAPTIĞIM DEMOLAR

böyle pa500tr demolarına devam..

teşekkürler herkese şinanarideki ritim nezaman yaptım bilmiyom kit falan değiştirdim sanırım hangi klvayeye ait hatırlamıyorum ama o demolardaki bütün herşey 500 e ait

eline sağlık abi güzel olmuş :D

saol kardeşim güzel demolar :)

güzel demolar abi herkes yavaş yavaş orgun marifetlerini görüyor elindeki setde sağlama benzio ritim ve sesler paylaşmayı düşünüyormusun iyi çalışmalar

sa bu videodaki zurnaya cok yakın bir zurna sesi yaptım yakın deil aynısı bide elktronun aynısını yaptım yakunda paylasırım arkadaslar demoyu:)

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=-dEN7PTnEcw&feature=related]Fatih Evsen=Korg Pa2x & İlkan Aktürk=Korg Pa500 (Mavi Mavi) - YouTube[/ame]

haa bide yavv siteye mp3 eklemeyi anlatırmısınız bana yavv ekle diom konu acarken eklemio abiler sunu bana bi anlatım yavv!!!!

haa bide yavv siteye mp3 eklemeyi anlatırmısınız bana yavv ekle diom konu acarken eklemio abiler sunu bana bi anlatım yavv!!!!

konuda ekleyemiyorsan http://www.zippyshare.com bu siteye gir abi browse dan müzik nerdeyse seç start upload tıkla bu kadar basit :)

saol seco kardeş:)