- Enst.
- KORG PA 1000+EMO_SD
Cevap: Pa 800'ün Fiyatı Pa900'den Daha Pahalı Sebebini Bilen var mı?
hocam polemiğe girmicem senle o kadar yazıdan komaya takıldıysan ne diyim artık sana herkesin sanatı kendine herkesin sanatına saygımız sonsuz tamam sensin sen klavyecisin biz bişey değiliz zaten herşey sensin sen biliyosun korg a mail atalımda birdaha klavye yapmadan önce sana danışsın mükemmel klavyecisin ya sen saygılar...
makineci arkadaşa....... bende olmadığını nerden biliyon kardeş. benim rodimmisin?laf kalabalığıyla olmaz bu işler. iyi klavyeciler korg kullanmaz diyosun yani. o zzaman sen etiyopyada yaşıyosun. siz hala casio dasınız kardeş. çoook çocuk gördük bilader. müzisyen olabilirsin. ama klavyeci değilsin. burda koma muhabbeti yapan adam bayaa bi geride demektir. geç bunları kardeş. ben koma kullanmam. hiç kullanmadım. ama pitchbendle hüzzam çalarım. kimle atıştığını bil. bana yaklaş biraz. ondan sonra konuşalım.
hocam polemiğe girmicem senle o kadar yazıdan komaya takıldıysan ne diyim artık sana herkesin sanatı kendine herkesin sanatına saygımız sonsuz tamam sensin sen klavyecisin biz bişey değiliz zaten herşey sensin sen biliyosun korg a mail atalımda birdaha klavye yapmadan önce sana danışsın mükemmel klavyecisin ya sen saygılar...