• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Yardım PA 80'e kartlı set yükleyemiyorum

Kartıma kmp şeklinde sample yükleyebiliyorum bir kaç sample denedim ancak sampleler hiç hoşuma gitmedi hocam. Önerdiğiniz diskete sığacak Ankara yöresine uygun bozlak baraklara uyabilecek keman zurna vs. varmı orgu aldığımdan beri özelliklerini bir türlü tam anlamıyla kullanamadım.
 
Card manager ile orgun üzerinden kartı komple formatladım hocam kartım kilitli değil. Kartımın arızalı olup olmadığını nasıl öğrenebilirim?
Kartın boyutunu 8.sayfada Card infodan görebilirsiniz.kart boşken 16334455 KB şeklinde göstermesi lazım çalışıyor olması için kartı formatladıktan sonrada aynı şekilde boş alanı free size 1600455677 kb şeklinde işlem sonlanınca gösterir dolu kart kullanırkende yükleme yaptıktan sonra ne kadar boş yer kaldığını card infodan görebilirsiniz.dolu kartta 483kb veya 1005kb olarak çıkarsa o boyutlar kadar yer kaplayacak kmp sample ses drumkit yükleyecek alan bulunuyor demektir.kmp yükleyebiliyorsanız kart çalışıyor demekki
 
Kartın boyutunu 8.sayfada Card infodan görebilirsiniz.kart boşken 16334455 KB şeklinde göstermesi lazım çalışıyor olması için kartı formatladıktan sonrada aynı şekilde boş alanı free size 1600455677 kb şeklinde işlem sonlanınca gösterir dolu kart kullanırkende yükleme yaptıktan sonra ne kadar boş yer kaldığını card infodan görebilirsiniz.dolu kartta 483kb veya 1005kb olarak çıkarsa o boyutlar kadar yer kaplayacak kmp sample ses drumkit yükleyecek alan bulunuyor demektir.kmp yükleyebiliyorsanız o zaman kart çalışıyor.
 
14mb civarı sample 2mb civarıda data boş alanı gözüküyor. Kartta sorun yok sanırım hocam.
 
Evet backup dosyalarında problem var büyük ihtimalle
 
Denediğim backupların hepsinde sorun olamaz hocam. Backupların hepsinde hata alıyorum.
 

Benzer konular

Demonu Paylaş Yine Yarışma Yapalım mı ? Anket

  • Evet

    Oy: 14 70.0%
  • Kararsızım

    Oy: 6 30.0%
  • Hayır

    Oy: 0 0.0%

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri
Üst