• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Yardım PA 80'e kartlı set yükleyemiyorum

bu senin sorununa bir nevi yardimci olabilir.. saygılar..
İst / Maltepe'de PA 80 org hem bazı ayar ve set yükleme yapacak arkadaşlar yok mu? Yardımcı olursanız ve 0532 291 8323 watsaptan da ulaşabilirler.İlginizr teşekkür ederim.
Org da USB flash mevcut..🖐️

Öncelikle merhaba,
Korg Pa 80 sahibi ve bir acemi olarak sizlerden ricam,
Orgum da floopy emülatör USB girişi, kart ve şimdide HD montajı yaparak daha verimli kullanmak istiyorum.Mevcut seti beğenmediğim için yeni bir backup set aldım.Kişi bana bu dosyayı watsap üzerinden rar dosyası olarak gönderdi.Mevcut bu backup set dosyasını rar.olarak mı yüklemeliyim yada dosyayı açarak tek tek mi yüklemeliyim.Disk girişinden aşamalı olarak tarif edilirse çok memnun olurum.Bu arada mevcut set( kartı) yükleme işleminde çıkaracak mıyım.? Şimdiden teşekkürler .

Öncelikle merhaba,
Korg Pa 80 sahibi ve bir acemi olarak sizlerden ricam,
Orgum da floopy emülatör USB girişi, kart ve şimdide HD montajı yaparak daha verimli kullanmak istiyorum.Mevcut seti beğenmediğim için yeni bir backup set aldım.Kişi bana bu dosyayı watsap üzerinden rar dosyası olarak gönderdi.Mevcut bu backup set dosyasını rar.olarak mı yüklemeliyim yada dosyayı açarak tek tek mi yüklemeliyim.Disk girişinden aşamalı olarak tarif edilirse çok memnun olurum.Bu arada mevcut set( kartı) yükleme işleminde çıkaracak mıyım.? Şimdiden teşekkürler .
Merhaba! Korg Pa80'inize yeni bir backup set yüklemek için, dosyayı RAR formatında değil, içeriğini açarak yüklemeniz gerekecek. İşte adım adım nasıl yapacağınız:

Adım 1: Dosyaları Hazırlayın​

1. RAR Dosyasını Açın: WhatsApp üzerinden aldığınız RAR dosyasını bilgisayarınıza indirin. Bu dosyayı WinRAR veya 7-Zip gibi bir yazılım kullanarak açın ve içindeki dosyaları çıkarın.
  2. Dosyaları USB'ye Kopyalayın: Çıkardığınız dosyaları bir USB sürücüsüne kopyalayın.

Adım 2: Korg Pa80'e Dosyaları Yükleyin​

1. Korg Pa80'i Hazırlayın: Cihazınızı açın ve hazır hale getirin.
  2. USB'yi Bağlayın: USB sürücüsünü Korg Pa80'e takın.
  3. Disk Moduna Girin: Korg Pa80'inizde "DISK" butonuna basarak disk moduna girin.
  4. Dosya Yöneticisini Açın: "LOAD" seçeneğine gidin ve dosya yöneticisini açın.

Adım 3: Set Dosyasını Yükleyin​

1. Set Dosyasını Bulun: USB sürücünüzdeki set dosyasını bulun.
  2. Seti Yükleyin: Yüklemek istediğiniz set dosyasını seçin ve "LOAD" butonuna basın. Bu işlem birkaç dakika sürebilir.

Adım 4: Seti Kullanın​

1. Seti Kullanmaya Başlayın: Yükleme işlemi tamamlandıktan sonra, yeni set dosyalarını kullanmaya başlayabilirsiniz. Set içerisindeki sesler ve ritimler, cihazınızın hafızasına yüklenecektir.

Notlar:​

• Mevcut Seti Çıkarmak: Yeni seti yüklerken mevcut setinizi çıkarmanıza gerek yoktur. Korg Pa80, yeni set dosyasını mevcut setin üzerine yazacaktır.
Bu adımları takip ederek set dosyasını başarıyla yükleyebilirsiniz. saygılar..

Sanırım bu USB ile kayıt işlemi.Yeni aldığım 60 GB Harddisk ile yapacağım işlemler içinde sizden ricam nasıl bir yol izleyeceğim.HD kayıt işlemi yapmaya çalışırken bir tane 80 GB harddisketi yaptığım bir yanlışlıkla açamadım ve kullanılamaz duruma düştü.O yüzden hata yapmadan işlem sırasına göre kayıt yapmayı sizler sayesinde tamamlamak istiyorum.Selamlar🖐️