pa1x macitgündemset

macitvega

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
ketron x1 + yamaha dx7 II hd
haydi arkadaşlar kendi sahnemde kullandığım özenle hazırlanmış settir pa1x için ilk atağımdır demolarda dinlediğiniz tüm sesler var fakat benim banklarım piano e piano ve brass kısmındakilerdir yorumlarınızı bekliyorum bu emeğe teşekkürlerinizi eksik etmezsiniz sanırım trakya müziğe paylaşım imkanı sundukları için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum paylaşmak güzeldir

macit gündem set - Müzikkervaniyiz.com | Md altyapı indir,Müzik dinle,Karaoke,Ritim,Şarkı sözleri

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: pa1x macitgündemset

bu arada yeni setim için kolları sıvadım elimde çok özel sesler ve exp bord var kısmetse exp bord hazırlıyorum yakında set bitince demoları koyacağım çok dehşet yaylılarım ve keman çeşitlerim var saygılar set konusunda zirvede olacağım ;)

Paylasim icin teseküler. Seti yükliyemiyorum, bayagi uzun sürüyor, kapatip actigimda yüklemis oluyor,ama yalnizca sesleri aliyor. Ritimlerde ise darbukalar (kitler) yok. Acaba
32Mb yi gectigimiz icin'mi böyle oluyor?? Yoksa kitler bosmu??

benim seti yüklemeden önce şu işlemden geçiniz faydalıdır sound basınız record basınız menu basınız multisample seçiniz sağ üst köşeye tıklayınız delete yi seçiniz ve önümüze çıkan seçenekteki en alttakini seçiniz delete all drum samples enter yapınız orgu tamamen boşaltır sampleler ağzına kadar dolu oldugu için bu sıkıntıyı yapabilir ama önce orgu boşaltıp sonra benim setimi yükleyiniz ram ınız içinde faydalı olur saygılar bu emeğime karşılık bi teşekkür etmeniz yeterli

Tesekürler, diger paylasimlarinizi bekliyoruz. Umarim PA1x' i hayatta tutabiliriz.

değerli abim, böyle bir paylaşımda bulunman pa1x gibi efsane bir alet kullanıcıları için çok önemli. teşekkür ederim.

bu expbpard yada emoboard destekli bir setmi? yoksa boardsız kullanıcılar içinmi???

ne demek beyce müzikten aldığım exp bord geldi ayrıca yurt dışındanda exp bord geldi ben bordlu setlerime devam edeceğim güncellenecek ritim ve ses ler exp bord olarak yapılacaktır sizde exp bord olmadanda kullanabileceksiniz saygılar

değerli abim, böyle bir paylaşımda bulunman pa1x gibi efsane bir alet kullanıcıları için çok önemli. teşekkür ederim.

bu expbpard yada emoboard destekli bir setmi? yoksa boardsız kullanıcılar içinmi???

bu set exp board gerektirmiyor
şimdiki yeni yapacağım set exp board destekli olacaktır saygılar

macit abi paylasım icin teşekkürler.hayırlısı olsun tüm pa1x cilere :)

sağolasın kardeşim her kes faydalansın istedim bu arada set in hepsi bana ait değildir alıntı ritimler ve sampler vardır sonra kimse demesin bu ritim bende vardı filan ama piyasanın en güzel ritimleri bu arada yaylılarım git gite güzelleşiyor dinletmek isterim bu arada dinlediğiniz sesler bu set e aittir

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri