• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Pa1x sample ses yükleme sorunu

Enst.
Pa1x
Dostlar herkese merhaba
Daha önce de atılmış ama ben bir türlü beceremedim yardım istiyorum.
Exb board olan pa1x ime bir türlü başka setten sample ses atamadım
Ne denediysem olmadı tarifleri uyguluyorum ama ses çıkmıyor ayrıca setten ses de silemedim çünkü isimleri ile değil de numara olarak yazıyor.
Ram de yer açamadım
Sağlam bir keman sesi (yaylı değil keman) bulamadım bir türlü
Tam bir yol gösterecek tarif edecek olan yok mu yaa
Ses yükleme için ram de nasıl yer açacağım?
Performans yükleyip sonra sound kısmından o sesi nasıl bulacağım isimleri tutmuyor
Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim

Dostlar herkese merhaba
Daha önce de atılmış ama ben bir türlü beceremedim yardım istiyorum.
Exb board olan pa1x ime bir türlü başka setten sample ses atamadım
Ne denediysem olmadı tarifleri uyguluyorum ama ses çıkmıyor ayrıca setten ses de silemedim çünkü isimleri ile değil de numara olarak yazıyor.
Ram de yer açamadım
Sağlam bir keman sesi (yaylı değil keman) bulamadım bir türlü
Tam bir yol gösterecek tarif edecek olan yok mu yaa
Ses yükleme için ram de nasıl yer açacağım?
Performans yükleyip sonra sound kısmından o sesi nasıl bulacağım isimleri tutmuyor
Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim
Selamlar Korg PA1X'inizde EXB board ile ilgili birkaç sorun yaşadınız. İşte bazı adımlar, bu sorunları çözmek için yardımcı olabilir:

1. Sample Seslerin Yüklenmesi: EXB board'ı kullanarak ses yüklemek için önce SOUND bölümüne girin, ardından RECORD tuşuna basın. Daha sonra MULTISAMPLE seçeneğini seçin ve yeni eklemek istediğiniz sesleri seçin. Yeni sesleri yüklemek için OK tuşuna basın.
  2. Sesleri Silmek: EXB board'ı kullanarak sesleri silmek için SOUND bölümüne gidin, RECORD tuşuna basın ve ardından DELETE seçeneğini seçin. Silmek istediğiniz sesleri seçin ve OK tuşuna basın.
  3. RAM Yeri Açmak: EXB board'ı kullanarak RAM yeri açmak için önce EXB board'ı çıkarıp tekrar takın. Bu işlemi birkaç kez deneyin ve EXB board'ı tam olarak yerleştirdiğinizden emin olun1.
  4. Sesleri Bulmak: EXB board'ı kullanarak sesleri bulmak için SOUND bölümüne gidin ve ardından RECORD tuşuna basın. MULTISAMPLE seçeneğini seçin ve ardından yüklediğiniz sesleri bulmak için OK tuşuna basın.

saygılar.. umarım yardımcı olur..

Teşekkür ederim Arıkan hocam ama bunların hepsini denedim ama yükleme yapamadım. Sesi atıyorum ama calmiyor.artık elde olan seslerle idare edeceğiz