Pa500 ile pa600 Karşılaştırması video

• Konbuyu başlatan okan09
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 17
  • Görünümler : 7K

İyiki Doğdunuz :)

okan09

**Müzik**
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Korg Pa600 Bateri Bağlama
videoda koeg pa500 ile pa600 kısa tanıtmışlar bence korg pa 600 çok çok iyi.videonun sonlarına doğru seslerden örnekler var,

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=w6DAiInw5-0"]Korg PA600. Магазин "Ğ’Ğ†Ğ’Ğž" - YouTube[/ame]

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: Pa500 ile pa600 Karşılaştırması video

Hangi videoda?

ben pa600 ile ilgili video yoladim bakabilirsiniz ustalar isterseniz

kusura bakmayın müşteri gelince videoyu eklemeyi unutmuşum pardon,video ilk mesaja eklenmiştir.

ben çok bi fark göremedim.paylaşım için teşekkürler...

Paylaşım için teşekkürler, sound olarak bi fark göremedim. ikiside normal bir "korg" klavye işte..

Ancak mp3 çalabilmesi, USB girişi gibi özellikleri ile farklılığı var gibi gözüküyor.. Bu da fiyata yansıyor doğal olarak..

elimden onca alet geldi gecti hayatımda pa500 kadar kotu saund veren alet henuz rastlamadım....

arkadaşlar pa 600 geliyo piyasa şöyle olcak böyle olcak diyolar 800 ün tırnağı olamaz pa 3x çıkarklende de aynı şeyler söylendi millet 3x veriyo 800 alıyo doğru dürüst kullanan yok madem bu alet abarttıkları kadar ii bi alet neden pa 800 den fiyatı düşük anlamıyorum pa 500 hiçbi farkı yok bence

çok fark var pa600 sesler çok daha temiz. tabi ayarlar olarak ikiside aynı ise..

fark duyamayan arkadaşlar,kulaklık yada hoparlörlerinizi bi kontrol ettirin,eğer onlarda bişey yoksa bi kulak doktoruna görünün durum ilerlemeden.