- Enst.
- KORG PA4X - YAMAHA A5000
.......................
Moderatör tarafında düzenlendi:
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
arkadaşlar pa500 tr aldık ama düğün salonunda anfide sesi ve tonları çok cılız kalıyor son sese dayanıyoruz yine aynı bazıları die bilir anfide bişey olabilir die ama yok anfi zaten yeni orgta yeni fakat tonlar ve orgun sesleri çok düşük napabiliriz bir öneri,de bulunur musunuz?
o kadar cihaz denedim yamaha hariç ama roland kadar cihazda güçlü ses çıkaran orglara dek gelmedim,bu işi roland çok iyi biliyo ama tr olarak ürettiği orglar fazla rağbet görmüyo,korg serileri cihazda çok kötü yada cihazın herşeyin kalite olması gerekiyo,normal seviyeli cihazla düğüne çıkarsan rezil olursun korg serileriyle,korgtan ses alabilmek için servo ps 1000 cihazı aldım,3 adet servo 600 kabin aldım öyle randuman tuturdum bu sefer pa 500 tr düşünüyom ama aklımda or 700 plusta hiç çıkmıyo bakalım hayırlısı,kardeşim sende şimdi cihazda ses gelmiyo deyince beni soğuttun pa 500 tr den biri daha demişti bunu bana cihazda ses iyi çıkmıyo diye,
şimdi ozman roland da güzel ses veren bi tesisat korgda dandik ses veriyo ama korgda güzel ses verende roland da dandik veriyo sen şimdi orgu değiştirirsin yarın bigün dinlersin başka birinden ozaman pişman olursun sattğna yani doğru değilmi ama bu benim düşüncem herkesin düşüncesine saygım sonsuz kardeşim
hocam yanılıyorsunuz her org aynı tessatta aynı güzelliği vermez,çıkış gücü yüksek olan orglar vardır düşük olan orglar vardır,tessat seçiyo dememiz, bazı orglar her cihazda net ses vermezler,istediğin sesi alamazsın misal pa 55 tr yi startec cihaza taktım sesleri zor duydum birbirine karışık gibi çıkıyo net çıkmıyo,ama servo ps 1000 e takınca sesler çok net ve güçlü çıktı,bilmem anlatabildimmi,isterseniz deneyin derim