Pa500 tr Anfi ve Tonları???

Cevap: Pa500 tr Anfi ve Tonları???

abi dediğin doğrudur ama çıkış gücü yüksek olan orglardan kastın ne anlamadım sonuçta sesi hoparlöre veren anfi değilmi org sadece ses sinyali göndermiyormu sonuçta bu senin cihazlarına kalmış bişey ne kadar iyi olursa okadar iyi ses alırsın orgun çıkışıyla alakası ne aydınlat abi beni :confused:

demekki bazı orglar sinyalı iyi gönderemiyo,fazla detaylı olarak bilgi veremiyorum ama piyanistlerin tessat seçiyo demelerine açıklım getirim,

biraz önceki konuyu biraz daha açım,

roland exr46 yı taktığım cihaz startec marka idi kolonlar 400 er wt idi,
bu tessatta exr46 canavar gibi ötüyordu ses ve ritim çok net çıkıyordu,roland exr46 yı sattım xd9 aldım xd9 da iyi idi pa 80 aldım pa 80 biraz boğuksu ses çıkardı pa 55 tr aldım pa 55 tr doğru düzgün ses alamadım,ses ve ritim birbirine karışık gibi çorba gibi çıktı,cihazda sorun var galiba dedim cihazda sorun çıkmadı,cihazı değiştirdim servo ps 1000 aldım kolonlar servo ,taktım cihaza işte o zaman sesi ve ritimi net aldım,bilmem anlatabildimmi olay bu

değiştirdiğim orgları kısa zamanda kullandım kısa zamanda sattım sitede beni bilirler çok org değiştiririm

Maalesef PA500 serisinin cikislari Balanssiz(Unbalanced) Asagidaki linkteki kutu bu cikislari balansli cikisa ceviriyor Turkiyede herhalde buna benzer birsey bulunur. Buradaki fiyati $30
Isine kesinlikle yarayacaktir. orgtan cikislari buna girip buradanda XLR yani microfon gibi kablo ile anfiye gir. ses seviyesi 3 kata cikar.
BEHRINGER: DI20

Orgların ses çıkışı farklı farklı.Bilgisayara bağlıyken bile çok şey değişiyor.Amfide iki cihazı denedik.YAMAHA A1000tr ile ROLAND E-86'yı karşılaştırmıştık.YAMAHA sönük kalırken ROLAND gümbür gümbür ses verdi.Bilgisayarda da aynı YAMAHA ile pa800 kayıtlarımı karşılaştırıyorum.Eğer pa800'ün ses ve efekt dengelerinde oynama yapmazsanız bilgisayar kayıtlarında o da çok iyi değil.Ancak güzel bir ayar çekince iş değişiyor.Bunu yaparken de bence en iyi referans kulaklıktır.Bir şarkıyı kulaklıkla dinlemeden yorum yapmam.YAMAHA bilgisayarda gerçekten çok iyi.Sesler çok duru ve dengeli geliyor.Güç ve zerafet farklı şeylerdir.Güçlü olan ROLAND, zarif olan YAMAHA.Ancak KORG bu ikisinin de tam arasında ve olay sahne performansına gelince ikisini birden toplayıp defalarca böler.Tabii bunu Türk müziği için söylüyorum.Yoksa ROLAND'ın kalitesi belli.pa500tr bir anda satılmaya başlandı.Aynı pa55tr gibi oldu.Diğer kullanıcıların da aynı konuda şikayeti var mı diye merak ettim şimdi.Acaba diyorum ileride yedek bir SX3000 mi alsam.Onun da tonları iyi.Tuşesine hayran kaldım.Çalarken çok keyifli gelmişti bana.

değerli arkadaşlar bugün pa 500 tr yi cihaza bağladım,cihazda kötü ses çıkarmıyo,gayet iyi,biraz korkarak taktım acaba kötümü çıkacak diye ama yok gayet iyi,bence ya setiniz iyi değildir yada cihazınız hoperlörünüz iyi değil,taktığım cihaz,servo ps 1000 3 adet servo 600 wat kabin,süper bi ses çıktı pa 55 tr gibi çıkmadı,bu cihazlara pa 55 te taktım ama pa 500 tr sesleri pa 55 ten daha net çıktı,yani sorun yok,korktuğum başıma gelmedi,iyi çalışmalar herkese,

var var kesinlikle hele korg pa 500 de kesinlikle bu problem var....

bz yamaha mg16x var amfı ve 4 yamaha kolon tanesı 900 ve 1 tane cok kalitelı bas var gayet guzel gelıyor

daha akşam pa500 le ilk düğün yaptım süper süper tonları ayarladınmı anfi power oldumu müthiş ses çıkıyor valla

dediğim gibi bizde yamaha mg24 14 fx var amfı 3000 kusur lıra 4 yamaha kolon var 900E tanesı gumbur gumbur calıyoz :DS

bende at3 kullanıyorum atak 800 vatlık anfi var 650 wat tombo 38 cm 2 adet jbl 38 cm 1ooo wat gümbür gümbür toplamı 1600 tleye maal ettim :D

arkadaşlar başıma gelen bi olay monitör kabin i 1 kere ihmal ettim ses alamadım aldığım seste kulağıma karışık gedi mixserde ayarı iyi yapmakta önemli bence herkese başarılar Allah kimseyi utandırmasın